Fetele de Etnic patineaza sexy si gratios spre sarbatori! VIDEO!

Roxana si Elena de la Etnic au venit in studioul emisiunii pentru a ne spune cum il vor astepta ele pe Mos Craciun si mai ales cu cine!

Fetele de la Etnic nu-si bat capul cu pomul vietii. Deocamdata, le ajunge grija bradului de Craciun. Cu cine impodobesc ele copacul credincios cu cetina tot verde si pentru cine sclipesc artificiile din inima lor, va vor spune chiar ele, fiind invitate speciale in studioul emisiunii.

Pana atunci sa vedem cum patineaza ele in asteptarea lui Mos Craciun. Nu ne-am fi indoit niciodata de talentul de patinatoare al fetelor de la Etnic. Probabil ca Mos Craciun vine incarcat de atitea daruri incit craciunitele Roxana si Elena nu au mai incaput in sania trasa de reni si au luat-o, alunecand, inainte.

Cu patinatul celor doua craciunite ne-am lamurit. Roxana este mult mai rezistenta decit Elena, care s-a ales si cu o julitura in cot. Cu toate astea, Etnica Elena a tinut sa ne arate ca o craciunita se pricepe si la bucatarie. Si nu neaparat la piftie sau carnati, ci la un preparat tipic chinezesc: o salata in sase culori. Sigur ca Elena a primit un ajutor „ un pic mai mare” de la un specialist.Fetele au venit si in studioul emisiunii si i-au permis lui Radu Valcan sa le masoare lungimea fustelor si... a cizmelor. Fetele au spus si ce pacate au facut in postul Craciunului, majoritatea fiind legate de... pofta de mancare. Ele au cantat un colind de pe noul lor album.

Schimbare uriasa la Windows! Ce vei vedea cand vei deschide calculatorul Lady Gaga nu mai incape in costumele de scena. Cum arata plina de celulita, cu colacei si cu dresul rupt in zona posterioara
andreea
24 December 2009, 21:00
lasa-ti macar de sarbatori comentarile de prost gust si bucurati-****** este carciunul sau gresesc?nu prea cred in fine ****** urez un craciun fericit si un an nou cu toate implinirile
Raspunde
Alexandra
24 December 2009, 20:12
Si inca ceva.. cred k si-a stricat imaginea Radu.. k a masurato.. p fata acea singer... eu chiar il apreciez p Radu ca a dasant pentru Elena..dar acum sincer a fost un baiat.. un pik nesimptit.. singer mi-am schimbat un pic parerea despre el.... sa incerce sa fie un pic mai resposabil... oricum.. este un baiat dragut.. si cu bun simpt dar acum a parut Un nesimptit scuze ca spun asta... sper ca i-am dat un sfat ! bye-bye!
Raspunde
Alexandra
24 December 2009, 20:06
Nu e prost Valcan.. dar sinceri sa fim..El e un baiat de treaba fff dragutz.. dar.. nush are mare nevoie de Ioana.. vad ca are foarte mari emoti atunci cand prezinta singur.. Asta este problema..;)
Raspunde

24 December 2009, 14:37
sunteti fraieri si nu stiti ce vorbiti. l-am cunoscut pe Radu la Dansez pentru tine si nu pot sa zic decat un singur lucru. este un barbat frumos si cu foarte mult bun simt, foarte modest. repet, sunteti niste dobitoci cei care scriu urat despre asemenea oameni
Raspunde
mihaela
24 December 2009, 14:19
Mie mi se pare un inganfat Radu asta si mi se pare k se da la toate fetele care vin la Povestiri adevarate ....Da oricum nu mi se pare stralucit dar toata lumea il ridica in slavi...Pe antipaticul ala ....bn oricum nu am dc sa critic un ....Craciun fericit tuturor
Raspunde

24 December 2009, 13:41
doamne ce prost e valcan
Raspunde
natalia
24 December 2009, 13:18
LA MULTI ANI PENTRU TOTI ROMINII UN KRECIUN FERICIT
Raspunde

24 December 2009, 13:03
cam prostut radu valcan asta
Raspunde
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV