Cum să-ţi recucereşti soţul prin câteva schimbări discrete!

Dacă tu şi soţul tău vă aflaţi într-un impas, pentru că el brusc nu se mai simte atras de tine, nu dispera, lucrurile se pot remedia! Nu te aştepta ca o căsnicie să meargă bine de la sine.
Cum să-ţi recucereşti soţul prin câteva schimbări discrete!

E nevoie de puţin efort din partea amândurora, însă acest efort nu trebuie perceput ca o corvoadă, ci ca o nobilă îndatorire a voastră sau poate chiar ca "your favorite game"!

O primă regulă ar fi că o relaţie nu poate funcţiona normal dacă sexul nu se ridică la nivelul aşteptărilor. Da, poate că faci ciorba bună şi păstrezi curăţenie-lună în casă, dar meritele de gospodină nu au nicio legătură cu nevoia firească de sex a partenerului.

Aşa cum în toate celelalte domenii ale vieţii încerci să te perfecţionezi - la muncă vrei să devii din ce în ce mai bună, vrei să-ţi creşti copiii cât mai bine, te machiezi şi îţi cumperi cele mai frumoase haine pentru a arăta cât mai bine, visezi la călătorii care să îţi deschidă noi orizonturi spirituale – trebuie să încerci să îţi revigorezi şi viaţa sexuală! Sexul cu soţul nu este o obligaţie nesuferită a nevestei, ci unul dintre cele mai incitante şi mai intime aspecte ale legăturii voastre.Dacă te prefaci că ai orgasm în nopţile în care îi cedezi – şi nu din plăcere, ci pentru că ţi-e jenă să îi zici a cincea oară că ai o migrenă absolut îngrozitoare! şi nu ai chef de sex – e cazul să te opreşti, pentru că mergi pe un drum greşit.

  • Scopul tău este să aranjezi lucrurile în aşa fel încât să-l faci să-şi dea seama singur ce comoară sexuală are lângă el şi să regrete că nu te-a preţuit mai mult până acum! Un mic sfat preţios: nu încerca să flirtezi cu altcineva în încercarea de a-i deschide ochii, e un truc ieftin şi prost, care se va întoarce împotriva ta!

Cu ce începi: Mergi la shopping (chiar dacă e criză) şi ia-ţi o pereche de chiloţei sexy, o lenjerie de pat satinată şi o rochie care să îţi pună în valoare farmecele. Scapă de parfumul vechi şi ia-ţi unul deosebit, eventual cu feromoni, cu o aromă care să-i placă şi lui. Acestea sunt mici schimbări discrete, însă cu rezultate spectaculoase.

Cel mai bun afrodiziac este privirea admirativă a altui bărbat! Plănuieşte apoi, împreună cu el, nişte ieşiri în oraş: mergeţi în vizită la prieteni dragi, la restaurant, la film, în parc, oriunde vă simţiţi bine. Fii cât mai încrezătoare în atuu-urile tale, seducătoare, bine dispusă şi atentă cu el. Important este însă ca tu să nu faci nimic pentru a atrage atenţia altor masculi, care se întâmplă să fie prin preajmă: poartă-te ca şi cum toată lumea s-ar învârti în jurul soţului tău!

Nu va rămâne indiferent, cu siguranţă, la aprecierile prietenilor voştri la adresa ta şi va remarca şi privirile admirative ale celorlalţi bărbaţi, care nu sunt atât de norocoşi ca el, să aibă alături o femeie atât de frumoasă şi deosebită!

 

A detronat-o pe Miley Cyrus. Dovada ca Amber Rose este noua regina a twerk-ului. Cum arata dansul lasciv dedicat lui Wiz Khalifa A renuntat la sutien si a ramas doar in bikini: Cum a facut show un model brazilian! FOTO
cecille lajoie
26 January 2014, 06:05
Dacă nu crezi în magie, cred că te înșeli. Nu ma intelegeti gresit. Am avut îndoielile mele, de asemenea. Dar apoi am găsit otubaspelltemple@yahoo.com am avut o problemă cu soțul meu să extindă el ambalaj afară din casă, și un bun prieten de-al meu mi-a referit la el. Am vândut deja jumătate din stocurile mele și nu-și putea permite să piardă mai toate în numele de a căuta pentru a aduce înapoi fostul meu soț. În caz contrar, afacerea mea va fi reședința în mare pășune în cer, dacă știi ce vreau să spun am fost în unele probleme reale. Am nevoie pentru a obține familia mea înapoi și rapid. După Dr OTUBA o vrajă bani pe mine și am fost în stare să mă soțul meu înapoi, am fost de viață ușor. Eu nu mai trebuie să vă faceți griji despre familia mea, și eu, de asemenea, sunt în creștere meu cantitate stocurilor repede. Eu nu ar fi putut-o face fără tine doctor
Raspunde
yoana
17 August 2011, 11:29
farmecele femeilor
Raspunde
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV