Refugiul

Refugiul
Data publicarii: 06 Iulie 2012

Luciana (Zuria Vega) este o tanara frumoasa si vesela, care dupa moartea tatalui sau, fuge din casa lui Don Aquiles, unde a copilarit. Ea ajunge in Mexic si, pentru a supravietui, este nevoita de accepte o slujba intr-un bar rau famat numit “Infernul”.

Intr-o noapte, unul dintre clientii localului ii face avansuri, ea se apara, insa acest incident degenereaza intr-un mare scandal care se incheie la sectia de politie. Luciana este acuzata de vatamare corporala, insa Claudio (David Ostrosky), avocatul ei din oficiu, reuseste sa o elibereze. Acesta se simte atras de ea si ii ofera ajutorul sau neconditionat. Luciana isi gaseste un alt loc de munca si incepe sa lucreze ca servitoare in casa familiei Torreslanda.   

Ea il cunoaste pe Rodrigo (Gabriel Soto), fiul cel mare al familiei Torreslanda si constata cu uimire ca este aceeasi persoana care i-a luat apararea in timpul scandalului din bar. Rodrigo este un tanar foarte atragator ce este logodit cu Gala (Jessica Coch), o femeie frumoasa, cu o pozitie sociala inalta. Rodrigo si Luciana se indragostesc la prima vedere, iar atractia evolueaza in scurt timp intr-o iubire profunda. Acesta rupe logodna cu Gala pentru a se casatori cu Luciana in secret.     

Ei sunt hotarati sa infrunte toate obstacolele destinului si sa lupte din rasputeri pentru iubirea lor. Gala si Roselena (Laura Flores), mama lui Rodrigo devin complice pentru a-i desparti pe cei doi indragostiti. Ele il influenteaza negativ pe Rodrigo spunandu-i ca Luciana isi doreste averea sa, intrucat este saraca si familia sa a pierdut casa in care locuiau. Tanarul, orbit de furie, o alunga din viata sa pentru totdeauna. Luciana sufera enorm si isi gaseste consolarea in Claudio, despre care afla ca este tatal ei biologic, si o ajuta sa se razbune pe membrii familiei Torreslanda.           

Dupa un timp, Luciana realizeaza ca este insarcinata, insa nu ii spune nimic lui Rodrigo si decide sa creasca copilul singura. Acesta se casatoreste cu Gala, insa este foarte nefericit pentru ca sotia sa ii face viata imposibila.


.

Titlu Original:Un Refugio para el Amor
Distributie: Zuria Vega

Gabriel Soto

Jessica Coch

Roberto Blandón

Laura Flores

Luz María Jerez

Brandon Peniche

Frances Ondiviela

José Carlos Ruíz

Zaide Silva

David Ostrosky

Humberto Elizondo

Lucía Guilmain Brígida

Ilean Almaguer

Paul Stanley

Sachi Tamashiro

Tanya Lizardo

Anul de productie:2012
Tara de productie:Televisa, Mexic

Program Acasa TV
 • Joi
 • 06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  08:00 Povestea de pe insula
  60 min
  09:00 Trei surori
  60 min
  10:00 Sa invingi destinul
  120 min
  12:00 Mama vitrega-iubirea schimba tot
  60 min
  13:00 Cununa de lacrimi - povestea continua
  120 min
  15:00 Reteta fericirii
  120 min
  17:00 Sa invingi destinul
  120 min
  19:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  21:00 Povestea de pe insula
  60 min
  22:00 Trei surori
  60 min
  23:00 Dragoste in alb si negru
  60 min
  00:00 Mama vitrega-iubirea schimba tot
  75 min
  01:15 Povestea de pe insula
  60 min
  02:15 Trei surori
  45 min
  03:00 Cununa de lacrimi - povestea continua
  90 min
  04:30 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  05:00 Dragoste in alb si negru
  60 min
  06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
Modifică setările cookies