Iubire, ură, manipulare și minciuni. O poveste unică, dovadă a faptului că fiecare este responsabil de propriul destin. "Mă declar vinovată" – din 14 mai la PRO 2

Iubire, ură, manipulare și minciuni. O poveste unică, dovadă a faptului că fiecare este responsabil de propriul destin. Mă declar vinovată ndash; din 14 mai la PRO 2
Data publicarii: 27 Aprilie 2018

Franco Urzúa este un avocat de prestigiu cu o carieră de succes. Este căsătorit cu Roberta, o femeie frumoasă și bogată, care este chinuită de tulburarea bipolară de care suferă încă din copilărie. Franco și Roberta au o fiică, Natalia, cea mai prețioasă bijuterie a lui Franco.

În ciuda tuturor succeselor, banilor și faimei, viața lui Franco este goală. Căsătoria lui cu Roberta a căzut în rutină și s/a transformat într-o relație fără dragoste; cu toate acestea, este greu pentru el să considere divorțul drept o opțiune, deoarece face parte din prestigioasa firmă de avocatură deținută de tatăl său, Mauro.

Viața îl aduce pe Franco față în față cu cele mai dificile și mai dificile procese: apărarea lui Alba Garza, o soție dedicată și iubitoare, care îl deconectează de la aparatele care il țineau în viață pe soțul ei bolnav. Dar pierderea libertății este prețul pe care îl va plăti pentru alegerea ei. Disperată să-și vadă din nou fiul și fără bani să-și plătească un avocat, Alba îl roagă pe Franco să o ajute. Mișcat de povestea ei, acesta acceptă cazul. Datorită talentului și cunoștințelor aprofundate ale legii, Franco o eliberează  pe Alba.

La ieșirea din închisoare, Alba încearcă să-și recupereze fiul de la Ingrid, sora sa, care și-a asumat răspunderea legală pentru băiat și o urăște pentru că a pus capăt vieții fratelui ei. Alba se luptă din greu pentru a-și recupera fiul, dar Ingrid încearcă să o împiedice cu orice preț. Cu ajutorul lui Franco, Alba câștigă fiecare dintre bătăliile împotriva lui Ingrid și în cele din urmă se poate apropia de fiul ei din nou și începe să-și reconstruiască o relație cu el.

Alba și Franco încep să ia legătura des și, deși circumstanțele nu țin cu ei,  ajung să se îndrăgostească în mod inevitabil unul de celălalt.

Dar o femeie a cărei inimă a fost frântă este capabilă de orice, cu atât mai mult cu cât suferă și de o boală mintală. Iată  de ce Roberta nu va renunța atât de ușor la soțul ei. O să îndrăznească să facă ceva de neconceput doar să-l țină cu ea.

Dragostea, ura, manipularea și minciunile vor face această poveste unică, dovedind că fiecare dintre noi este responsabil pentru propria noastră soartă. "Ma declar vinovata" – din 14 mai la PRO 2! 

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Partener de proba US - S3
  120 min
  08:00 Harry si Meghan: Fuga din palat
  120 min
  10:00 Partener de proba US - S3
  120 min
  12:00 Betty in New York
  180 min
  15:00 Mostenitorii
  300 min
  20:00 Lectii de viata
  60 min
  21:00 Cu ochii pe printesa
  105 min
  22:45 Vlad
  60 min
  23:45 Betty in New York
  165 min
  02:30 Cu ochii pe printesa
  105 min
  04:15 Vlad
  60 min
  05:15 Lectii de viata
  45 min
  06:00 Dragoste si alte complicatii
  120 min
Modifică setările cookies