Andreea Patrascu – cu chipul desfigurat in “Iubire si onoare” - FOTO

Andreea Patrascu – cu chipul desfigurat in “Iubire si onoare” - FOTO
Data publicarii: 27 Aprilie 2011

In episodul de miercuri, 27 aprilie, al telenovelei “Iubire si onoare”, ce se difuzeaza de luni pana joi, de la 20:30, ACASA, Coco, interpretata de Andreea Patrascu, si-a vazut pentru prima data chipul desfigurat in urma accidentului de masina.

Accidentul are repercursiuni grave asupra sanatatii celor doua fete din gasca de Dorobanti. Coco (Andreea Patrascu) se alege cu rani severe pe fata, iar Cici (Adina Galupa) risca sa ramana paralizata. Secventele de dupa accident sunt dramatice si incarcate de multa tensiune emotionala atat pentru cele doua tinere, cat si pentru familie si prieteni:

Cici si Coco fac accident de masina pentru ca se urca la volan sub influenta nefasta a substantelor interzise. Poate prea dur, fetele constientizeaza ce viata au dus abia atunci cand sunt puse in fata unei situatii extreme. Ramane de vazut daca lectia asta de viata a venit sau nu prea tarziu”, spune Andreea Patrascu.

In ceea ce priveste machiajul ranilor de pe fata realizat de Corina Hera, make-up artist in Buftea, Andreea Patrascu povesteste: “Am avut doua zile de filmare cu o rana foarte mare aplicata si respectiv colorata pe fata. Iar machiajul asta dura mult, era incomod, ma manca, ma obliga sa nu ies nici in pauza de pranz. Cu toate astea, asa cum o sa vedeti si in serial si in fotografii, el a fost foarte bine realizat iar efectul asteptat a fost exact cel obtinut. O sa vedeti o Coco foarte urata! Exact asa cum trebuia sa fie conform scenariului”.

Intrucat Andreea Patrascu a trebuit sa umble cu machiajul special intre locatiile de filmare dintre Bucuresti si Studiourile MediaPro din Buftea, reactiile oamenilor au venit imediat:

Dragut a fost ca in prima zi cu rana, am fost machiata pentru filmare in Bucuresti, iar secventele erau programate in Buftea. Asa ca, "cu carne vie" pe jumatate de fata, m-am urcat la volanul masinii mele si am pornit prin trafic cu gluga in cap (de zici ca ningea la mine in masina) si cu ochelari de soare (afara fiind foarte foarte innorat). Nu vreti sa stiti ce fete faceau oamenii din masini cand ma vedeau. Trebuia sa ma camuflez cumva... Cu toate astea, socul lor ar fi fost si mai mare daca imi vedeau rana”, spune vedeta ACASA.

Telespectatorii vor descoperi de luni pana joi, de la 20:30, ce schimbari de situatie au loc, dar si cum evolueaza destinele personajele din telenovela “Iubire si onoare”, numai ACASA.

Program Acasa TV
 • Joi
 • 06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  08:00 Indragostiti din interes
  60 min
  09:00 Trei surori
  60 min
  10:00 Cabo, iluzii in Paradis
  120 min
  12:00 Mama vitrega-iubirea schimba tot
  60 min
  13:00 Cununa de lacrimi - povestea continua
  120 min
  15:00 Reteta fericirii
  120 min
  17:00 Cabo, iluzii in Paradis
  120 min
  19:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  21:00 Indragostiti din interes
  60 min
  22:00 Trei surori
  60 min
  23:00 Dragoste in alb si negru
  75 min
  00:15 Mama vitrega-iubirea schimba tot
  60 min
  01:15 Iubirea are numele tau
  105 min
  03:00 Indragostiti din interes
  60 min
  04:00 Trei surori
  60 min
  05:00 Dragoste in alb si negru
  60 min
  06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
Modifică setările cookies