Un nou șoc pentru Shakira: un tânăr susține că este fiul ei și al actorului Santiago Alarcon

Un nou șoc pentru Shakira: un tânăr susține că este fiul ei și al actorului Santiago Alarcon
Citeste mai mult despre: Shakira, divorturi, Gerard Pique, Santiago Alarcon, scandal
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 11 Septembrie 2022

După divorțul de Gerard Piqué și imaginile cu acesta și noua lui iubită, artista columbiană are parte de o nouă lovitură de imagine.

Necazurile par să se țină lanț de Shakira, care trăiește una dintre cele mai dure perioade ale sale. Are un proces pe rol, în care statul spaniol o acuză de neplata taxelor; are o altă echipă de avocați care se ocupă de divorțul ei de jucătorul de fotbal spaniol, Gerard Piqué, cu care trebuie să împartă nu doar averea, ci și custodia celor doi fii ai lor, Milan, în vârstă de 9 ani, și Sasha, în vârstă de 6 ani; a fost hărțuită constant de fanii fostului ei partener de viață și casa din Barcelona i-a fost vandalizată; a trebuit să facă față umiliței de-a o vedea pe amanta soțului său, Clara Chia Marti, la brațul lui, la diverse evenimente mondene; iar acum un tânăr susține că ar fi copilul ei și vrea să fie recunoscut ca atare.

Aceste lucruri, adunate laolaltă, ar fi prea mult pentru oricine. Iar Shakira chiar simte că nu mai poate face față presiunii media. Cei care au pus gaz pe foc sunt jurnaliștii publicației spaniole „Marca“, prin publicarea poveștii adolescentului care pretinde că este fiul Shakirei și al actorului columbian Santiago Alarcon.

Totuși, aceste acuzații au fost demontate de însuși presupusul „tată“, Santiago Alarcon, care a făcut public faptul că el și membrii familiei sale sunt hărțuiți de mai mult timp de un tânăr care susține că este fiul său și al Shakirei. Într-un video postat pe contul său de Instagram, actorul columbian explică cum, în urmă cu 3-4 ani, acest adolescent l-a contactat pentru prima oară, spunându-i: „Bună, tată! Eu sunt fiul tău și știu asta de la mama mea adoptivă.“

Alarcon spune că băiatul susține „că l-am dat spre adopție în 1992, dar eu aveam 12 ani pe atunci. Este un caz de șantaj, pentru că îmi cere 835 de milioane de pesos (n.r. aproximativ 41 de milioane de euro). Nu o să mă credeți, dar trebuie să-i spun numele, deși mi-e rușine. Trebuie să-i zic numele, ca să înțelegeți cât de absurdă este povestea. Băiatul pretinde că mama sa biologică este Shakira. Imaginați-vă cât de departe s-a ajuns! Mi-e frică pentru siguranța mea, a copiilor mei, a familiei mele. Locul meu de muncă a fost deja devastat!“, a afirmat Santiago Alarcon în filmulețul postat pe Instagram și preluat de către cei de la cotidianul „Marca“.

Drept urmare, actorul columbian, care este căsătorit din 2005 cu Cecilia Navia și are doi copii, a depus o plângere la poliție, iar Shakira așteaptă probabil ca autoritățile să facă lumină și în acest caz.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Casa, super-casa
  165 min
  08:45 Lectii de viata
  75 min
  10:00 Jumatati perfecte
  105 min
  11:45 Betty in New York
  195 min
  15:00 Cununa de lacrimi - povestea continua
  300 min
  20:00 Inima de tigan
  90 min
  21:30 Inimi vanilate
  120 min
  23:30 Vlad
  60 min
  00:30 Betty in New York
  165 min
  03:15 Inimi vanilate
  90 min
  04:45 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  05:15 Vlad
  45 min
  06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
Modifică setările cookies