Thalia a schimbat 8 ținute fabuloase la Premiile Latin Grammy

Thalia a schimbat 8 ținute fabuloase la Premiile Latin Grammy
Citeste mai mult despre: Thalia, Anitta, Latin Grammy, Laura Pausini, Luis Fonsi
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 22 Noiembrie 2022

Artista mexicană a oferit un adevărat spectacol pe scena din Las Vegas.

La 51 de ani, Thalia continuă să-și uimească fanii, apariţiile sale de pe scenă fiind de-a dreptul electrizante. Invitată, ca de fiecare dată, să prezinte câte un premiu, dar și să cânte la Latin Grammys, Thalia și-a pregătit arsenalul stilistic și a făcut show pe scena din Las Vegas. Regina muzicii latino a schimbat nu mai puțin de opt ţinute, cu care a defilat pe covorul roşu și pe scenă, fie ca prezentatoare, fie ca interpretă

Toate camerele au fost pe ea încă de când și-a făcut apariția pe covorul roșu într-o rochie burgund, pe corset cu revere strălucitoare. Dar, în culise, își pregătea alte ținute, mult mai îndrăznețe și mai flamboaiante.

După ce și-a salutat prima oară fanii, intrând în forță pe scenă pe ritmuri de salsa, îmbrăcată într-o rochie argintie cu paiete și mărgele, și-a invitat și colegii artiști Luis Fonsi și Laura Pausini pe scenă, schimbându-se rapid într-o altă rochie argintie, similară primeia, dar mult mai elaborată și cu o pelerină din tulle, ce ne amintește de ținutele de scenă a lui Beyoncé.

Ea a revenit pe scenă să prezinte o nouă categorie de premii, îmbrăcată într-o rochie mini roz, din trandafiri din saten, după care a interpretat o altă piesă într-o rochie transparentă cu steluțe. Și aceasta a fost repede înlocuită de o alta, mult mai îndrăzneață, cu un corsaj tip bondage.

Următorul outfit a fost de-a dreptul electrizant: o rochie dintr-un material metalizat, într-o culoare holografică şi cu o croială spectaculoasă, cu flori 3D. „Cred că este una dintre cele mai spectaculoase rochii pe care le-am purtat vreodată. Partea amuzantă este că este galbenă, dar din lumini ar părea că este verde! Toată lumea îi spune rochia verde. A fost o provocare să intru în ea în patru minute între prezentare și prezentare. Dar am reușit și a meritat!é, a scris artista în dreptul unor instantanee cu ea purtând această rochie electrizantă.

Aceasta n-a fost, totuși, ultima ei ținută. Thalia și-a încheiat show-ul într-o altă rochie, de un superb albastru regal, care avea și mănuși pe toată lungimea brațului.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Casa, super-casa
  165 min
  08:45 Lectii de viata
  75 min
  10:00 Jumatati perfecte
  105 min
  11:45 Betty in New York
  195 min
  15:00 Cununa de lacrimi - povestea continua
  300 min
  20:00 Inima de tigan
  90 min
  21:30 Inimi vanilate
  120 min
  23:30 Vlad
  60 min
  00:30 Betty in New York
  165 min
  03:15 Inimi vanilate
  90 min
  04:45 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  05:15 Vlad
  45 min
  06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
Modifică setările cookies