Smiley și Gina Pistol au spus astăzi „Da“

Smiley și Gina Pistol au spus astăzi Da
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 27 Mai 2023

După șapte ani de relație și o superbă fetiță, cei doi și-au unit astăzi destinele! 

În sfârșit, Gina Pistol și Andrei Tiberiu Maria alias Smiley au devenit soț și soție! Discreți cum îi știm, așa au decis să le fie și uniunea de suflet, în prezența rudelor și a celor mai apropiați oameni.

„Astăzi este o zi foarte emoționantă pentru noi, așa cum probabil este pentru toți cei care se căsătoresc și probabil înțeleg prin ce trecem. E o avalanșă de trăiri, de lucruri de făcut, un mix de bucurie cu grijă, o combinație între trăirea momentului în adâncul sufletului și entuziasmul întâlnirii cu toți cei dragi care se bucură pentru noi, o succesiune de râs și plâns de bucurie, dar și de a savura fiecare secundă cât mai mult. Este o zi pe care parcă ne-o dorim mai lungă, pentru că ne-am gândit mult la cum va fi, ne-am tot imaginat-o în fel și chip și am vrea să ne bucurăm în tihnă de fiecare detaliu, de fiecare invitat, de fiecare privire, zâmbet sau dans. Însă, dincolo de toate momentele acestei zile și de încărcătura emoțională cu care vin ele la pachet, noi ne-am promis că astăzi și mereu ne vom îmbrățișa, vom dansa, ne vom bucura de fiecare secundă de „împreună”!”, a mărturisit Gina Pistol imediat după cununia religioasă, unde a purtat o rochie fină din dantelă, de inspirație vintage, pantofi Jimmy Choo îmbrăcați în perle artificiale și a avut un buchet cu floarea-miresei.

La rândul său, mirele a purtat nuanțe deschise, un costum crem cu cămașă albă, fără cravată, și pantofi crem.

„«DA»-ul despre care ne întreabă toată lumea a fost spus tare și răspicat, în același timp de amândoi, așa cum trebuie să se întâmple. Acum, gata, toată lumea la dans!“, a completat vesel, în stilul său caracteristic, Smiley, înainte să apară invitații la petrecerea de nuntă. 

Pentru recepție, Gina și Smiley au ales un loc special, într-un spațiu de vis, creat în mijlocul naturii: orangeria deschisă de celebrul master florist Nicu Bocancea, cel la care apelează toate vedetele autohtone pentru aranjamente florale speciale la asemenea evenimente.

 

Acolo, sub o ploaie de flori albe, atent alese și plasate la înălțime, în suporturi de sticle sau rame albe, și cu mese ce poartă numele unora dintre piesele cele mai iubite ale lui Smiley, cu place card-uri cu nume de invitați, scrise pe codițe de măr și cu multă grijă la detaliim mirii și-au așteptat prietenii, apropiații și familiile pentru a se bucura împreună de fericitul eveniment.

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Iubirea din mine
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Doctorul casei
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies