S-a aflat de ce Julio Iglesias și fiul său, Enrique, nu și-au vorbit 10 ani

S-a aflat de ce Julio Iglesias și fiul său, Enrique, nu și-au vorbit 10 ani
Citeste mai mult despre: Julio Iglesias, Enrique Iglesias, Lazos de sangre
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 21 Septembrie 2023

Într-un documentar realizat cu ocazia celei de-a 80-a aniversări a legendarului cântăreț spaniol, e dezbătută și chestiunea care i-a ținut departe pe tată și fiu timp de un deceniu.

Marți a fost difuzată a doua parte a documentarului „Lazos de sangre“ despre Julio Iglesias, cu ocazia împlinirii a 80 de ani de la nașterea sa. Fiica cea mare a cântărețului, Chábeli Iglesias, împreună cu fratele ei, Julio José, au fost naratorii acestei captivante povești de viață.

În această a doua parte, printre alte subiecte, cei doi au vorbit despre răpirea lui Julio Iglesias de către grupul terorist ETA, precum și despre unul dintre cele mai întunecate momente din viața sa: lupta cu fiul său, Enrique Iglesias.

„Adevărul este că niciunul dintre noi nu s-a gândit la asta, pentru că fratele meu a păstrat secretul până în ultimul moment“, a spus Chabeli despre decizia lui Enrique Iglesias de a călca pe urmele tatălui său în muzică.

Potrivit mărturiilor lui Chabeli și Julio José Iglesias, Elvira Olivares, femeia care a avut grijă de frați în copilăria lor, a fost cea care i-a împrumutat lui Enrique Iglesias cinci sute de dolari pentru a înregistra primul său demo pentru un album, lucru care l-a deranjat prea mult pe senior. „Tatăl meu era supărat că nu știa despre asta“, a mărturisit Chábeli.

Ca urmare, între tată și fiu a apărut o rivalitate și o gelozie care a durat zece ani, deoarece Julio Iglesias simțea cum cariera și popularitatea sa erau amenințate de faima timpurie a lui Enrique Iglesias. Ani mai târziu, dușmănia dintre tată și fiu s-a adâncit și mai mult, atunci când cei doi au fost nominalizați la categoria Cel mai bun cântăreț latino la Premiile Grammy, competiție pe care Julio a câștigat-o în cele din urmă. „Vreau să îi spun fiului meu că, atâta timp cât va continua să urce pe scenă, voi continua să concurez cu el“, a declarat atunci cântărețul, după ce a câștigat premiul.

De-a lungul celor zece ani, cât a durat înstrăinarea dintre Julio și Enrique Iglesias, atât tatăl, cât și fiul au făcut o serie de declarații controversate pe această temă. Într-un interviu acordat cu ani în urmă, Enrique Iglesias a dezvăluit una dintre certurile pe care le-a avut cu tatăl său la telefon, după ce acesta i-a spus că vrea să își construiască propria carieră în muzică. „Ce faci, ești nebun, de ce ai făcut asta fără să-mi spui nimic, eu sunt cel care este în muzică, nu vei putea realiza nimic fără mine“, a spus Enrique Iglesias. „M-am certat cu el, mi-am făcut bagajele și am plecat de acasă“.

La scurt timp după aceea, în alte declarații și mai controversate, Enrique Iglesias a mărturisit că a avut intenția de a fi mai bun decât tatăl său din multe puncte de vedere. „Întotdeauna am vrut să fiu mai bun decât tatăl meu, întotdeauna am vrut să fiu mai bun decât tatăl meu, întotdeauna am vrut să vând mai multe discuri decât tatăl meu, întotdeauna am vrut să fiu un cântăreț mai bun decât tatăl meu, întotdeauna am vrut să fiu un artist mai bun decât tatăl meu“, a declarat el.

La rândul său, departe de a căuta o împăcare, Julio Iglesias a făcut și el o serie de declarații în care s-a îndoit de talentul și succesul pe care fiul său le-ar putea obține. „Dacă trebuie să fie un numărul unu, eu sau el? Eu!“, a spus Julio Iglesias.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Leylifer
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Iubirea din mine
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Leylifer
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Leylifer
    75 min
    02:15 Trei surori
    150 min
    04:45 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies