Rafael Nadal a vorbit în premieră despre sarcina dificilă a soției sale, Xisca Perelló

Rafael Nadal a vorbit în premieră despre sarcina dificilă a soției sale, Xisca Perelló
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 24 Noiembrie 2022

După ce a devenit tată luna trecută, marele tenisman a dezvăluit că a lipsit de la unele meciuri pentru a-i fi alături soției sale.

Pe 8 octombrie, Rafael Nadal (36 de ani) și soția sa, Maria Francisca (Xisca) Perello, s-au bucurat de nașterea bebelușului lor, Rafael, dar abia o săptămână mai târziu jucătorul de tenis a confirmat acest lucru și le-a mulțumit fanilor săi pentru toate mesajele de felicitare.

Deși sosirea unui copil este întotdeauna un motiv de sărbătoare și de binecuvântare, starul tenisului a amintit recent că sarcina partenerei sale a întâmpinat unele dificultăți.

„Am devenit tată relativ recent și nu știu cum îmi va afecta asta calendarul din 2023. Trebuie să mă adaptez“, a spus Rafael Nadal în cadrul unei întâlniri cu presa la Buenos Aires, în Argentina, unde se află într-un tuneu care include țări precum Chile, Brazilia, Columbia, Ecuador și Mexic.

„Am avut o perioadă dificilă din punct de vedere fizic și o perioadă dificilă cu sarcina soției mele. Am lipsit de la meciuri în ultimele luni“, a adăugat el.

Ce-i drept, cu o lună înainte de nașterea fiului său, spaniolul a dezvăluit că trece prin zile foarte grele.

„Nu mă simt bine. Au fost câteva săptămâni dificile, nu am dormit suficient, u fost situații un pic mai complicate decât de obicei acasă“, a recunoscut el la momentul respectiv, apoi a continuat spunând că a trebuit să facă față unui alt tip de presiune decât cel cu care era obișnuit din punct de vedere profesional.

În urma unor complicații apărute în timpul sarcinii, Rafael Nadal a fost nevoit să își întrerupă participarea la Laver Cup de la Londra, pentru că nașterea putea fi devansată. Cu mari emoții, fiul lui Rafael Nadal și al lui Mariei Francisca Perelló s-a născut la spitalul din Palma de Mallorca.

FOTO: Profimedia

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Casa, super-casa
  165 min
  08:45 Lectii de viata
  75 min
  10:00 Jumatati perfecte
  105 min
  11:45 Betty in New York
  195 min
  15:00 Cununa de lacrimi - povestea continua
  300 min
  20:00 Inima de tigan
  90 min
  21:30 Inimi vanilate
  120 min
  23:30 Vlad
  60 min
  00:30 Betty in New York
  165 min
  03:15 Inimi vanilate
  90 min
  04:45 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  05:15 Vlad
  45 min
  06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
Modifică setările cookies