(P) Arată smart! Aspecte de modă elegante pentru femei

(P) Arată smart! Aspecte de modă elegante pentru femei
Citeste mai mult despre: moda, moda femei
Autor: Raluca Gheorghe Data publicarii: 10 Decembrie 2021

Cum să arăți elegantă și stilată în fiecare zi? Această întrebare este pusă de multe femei pentru care aspectul plăcut și bine îngrijit sunt importante. Există însă câteva reguli pe care le poți folosi zi de zi, cu ajutorul cărora vei fi mereu o femeie elegantă!

Multe dintre femei iubesc eleganța pentru că este atemporală și universală. Este o garanție a unui aspect plăcut de cei din jur și se potrivește oricărei ocazii. Cu toate acestea, pentru a arăta mereu elegant, ar trebui să înveți câteva reguli. Nu este atât de dificil și chiar merită să uiți de stilul casual de dragul rafinamentului.

Cum să arăți elegantă? Fii moderată

Prima și cea mai importantă regulă a unei femei elegante este moderația, care ar trebui să se aplice în absolut fiecare sferă a vieții tale, nu doar legat de modă și alegerea îmbrăcămintei de damă. Cu toate acestea, când vine vorba de imagine, aceasta implică alegerea unor haine destul de discrete, lipsite de modele excentrice și construite din croieli simple. Această regulă se aplică și machiajului , care ar trebui să fie relativ blând și compatibil cu tipul tău de frumusețe. Renunță la machiajul puternic sau lasă-l pentru petrecerile nebune.

Pentru ca tu să arăți bine și elegant în stilizările tale, trebuie să te gândești bine la alegerea ținutelor, așa că nu amâna această decizie până în ultimul moment. Dacă mergi la muncă, gândește-te la ce vei purta cu o zi înainte, de exemplu seara. În plus, este de asemenea important să-ți alegi hainele în funcție de tipul tău de corp. De exemplu, atunci vând verifici site-ul https://modivo.ro/c/femei/imbracaminte/pantaloni, pentru a-ți achiziționa o nouă pereche de pantaloni, alege un model care să-ți sublinieze toate avantajele. Amintește-ți că nu prețul hainelor contează, ci calitatea și croiala acestora. Este suficient să petreci puțin mai mult timp alegând stilurile potrivite.

Regulile femeii elegante: petrece mai mult timp pe tine

Acesta este un lucru foarte important. În timpul săptămânii probabil ești ocupată și nu ai timp pentru tine, dar încearcă să găsești măcar o zi pe săptămână în care să ai grijă de tine. Apoi ai grijă de corpul tău, mergi la cosmetician sau la coafor, revizuiește-ți garderoba și încearcă să te odihnești cât mai mult posibil. Relaxarea îți afectează și imaginea.

Stil elegant: cum asortezi ținuta cu ocazia?

Pentru a evita o gafă de modă, merită să cunoști regulile codului vestimentar. De exemplu, nu este foarte potrivit să vii la birou într-o fustă scurtă, iar o rochie de cocktail ar fi o alegere ciudată pentru o plimbare. Stilul tău ar trebui să fie întotdeauna adecvat locului și ocaziei. Înainte de a merge la o petrecere sau un banchet, verifică întotdeauna să nu existe informații despre un anumit cod vestimentar. Datorită acestui lucru, vei arăta mereu smart.

O femeie elegantă care cunoaște modă ar trebui să aibă un element de marcă în stilul ei. Poate fi o geantă de mână, un ceas sau pantofi ai unui brand cunoscut. Parfumurile merită, de asemenea, să fie alese cu grijă dacă nu dorești atenție și nu îți place să te etalezi prea mult. Un element de marcă va adăuga o notă luxoasă stilului tău și te va face să arăți și să te simți elegantă.

Program Acasa TV
 • Vineri
 • 06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  08:00 Indragostiti din interes
  60 min
  09:00 Trei surori
  60 min
  10:00 Cabo, iluzii in Paradis
  120 min
  12:00 Mama vitrega-iubirea schimba tot
  60 min
  13:00 Cununa de lacrimi - povestea continua
  120 min
  15:00 Reteta fericirii
  120 min
  17:00 Cabo, iluzii in Paradis
  120 min
  19:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  21:00 Indragostiti din interes
  60 min
  22:00 Trei surori
  60 min
  23:00 Dragoste in alb si negru
  60 min
  00:00 Mama vitrega-iubirea schimba tot
  60 min
  01:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  03:00 Indragostiti din interes
  60 min
  04:00 Trei surori
  45 min
  04:45 Ce se intampla, doctore?
  15 min
  05:00 Dragoste in alb si negru
  60 min
  06:00 Doctorul de case
  180 min
Modifică setările cookies