(P) Ai încercat programarea online la un salon de hair and beauty? Descoperă Stailer! 

(P) Ai încercat programarea online la un salon de hair and beauty? Descoperă Stailer!
Autor: Raluca Gheorghe Data publicarii: 16 Februarie 2022

Să mergi la salon este răsfățul de care te bucuri din când în când. Ai programări la cosmetică lună de lună și uneori apar și evenimente care impun coafură și make-up pentru care vei căuta serviciile profesionale în saloanele de hair and beauty. Iar Stailer te ajută să găsești un loc liber la salon mai repede decât ai crede. 

Online-ul este de multă vreme portalul către rapiditate și eficiență în mai toate task-urile pe care le facem zilnic. Știm deja, mulți dintre noi folosim internetul la orice pas pentru programări diverse, pentru shopping sau plata facturilor. Iar acum este la fel de ușor și să ne programăm la saloanele de hair and beauty tot online. Nu oricum, ci prin Stailer, o platforma programari online și o aplicație dedicată. 

Cu și despre Stailer - descoperă avantajele tale 

Pe principiul nu te poți aștepta la aceleași rezultate, dacă tu faci mereu același lucru, este timpul pentru o schimbare. De obicei, pentru o programare la un salon trebuia să suni, să depinzi de programul unei recepționere, să accepți un compromis, căci un loc liber la salon nu era mereu când tu voiai, ci când stilistul sau cosmeticiana aveau liber în program. În plus, de obicei sunai la același salon și o eventuală schimbare venea la pachet cu emoții și teama de necunoscut. Și în plus cu mult timp pierdut până găseai un număr de contact al unui salon. 

Uită de toate acestea. Caută mai ușor prin Stailer. Accesezi pagina și chiar dacă ai sau nu un cont înregistrat aici poți căuta imediat serviciile de hair and beauty ale saloanelor din diverse orașe. Setezi data și ora sau doar serviciul dorit și filtrul îți arată imediat ce opțiuni corespund cu preferințele tale. Iar mai apoi, din lista afișată alege pur și simplu ce salon consideri că este cel potrivit ție. Sau mai simplu de atât, instaleaza si aplicatia Stailer

În mod cert oricine a încercat varianta Stailer știe deja că prin această metodă salvează timp și energie. Din topul avantajelor se numără și:

Programări efectuate oricând 

Poți fi în pauza de masă, poate fi târziu în noapte când îți amintești că ai nevoie de o programare. Accesezi stailer.ro sau aplicația și în câteva minute totul este gata. Ai confirmarea pe loc! 

Acces gratuit 

Stailer înseamnă, de asemenea, acces gratuit. Te poți programa ori de câte ori dorești, poți reveni, poți anula o programare sau poți alege o altă dată. Indiferent de câte accesări faci, aici totul este gratuit. 

Transparență totală 

Indiferent cum folosești Stailer, fie din browser, fie din aplicație, transparența cu care îți sunt afișate serviciile te va mulțumi. Știi dinainte ce reputație are un salon, ce prețuri practică, unde anume este locația, fotografii din interior sau cam cât ar dura un serviciu. 

Aplicația Stailer 

Oricine poate instala aplicația Stailer. Poate fi descărcată din App Store, App Gallery sau Magazin Play. Aplicația oferă și ceva funcționalități în plus și anume pot fi setate și remindere pentru programări. 

Ai încercat? 

Contact: support@stailer.ro 

Program Acasa TV
  • Marți
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Doctorul casei
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies