O femeie si-a dorit sa arate perfect, dar a iesit din sala de operatii estetice... mutilata! - VIDEO

O femeie si-a dorit sa arate perfect, dar a iesit din sala de operatii estetice... mutilata! - VIDEO
Data publicarii: 28 Septembrie 2011

Asa-zisul medic i-a unit sanii intr-unul singur si i-a taiat nervii si muschii, provocandu-i pacientei dureri ingrozitoare."Dupa ce mi-am revenit din operatie am avut un adevarat soc", isi aminteste Dinora.

Mai rau e ca acelasi medic s-a angajat sa ii faca si o operatie corectoare la ochi, chiar daca femeia in varsta de 40 de ani nu ceruse acest lucru. Rezultatul a fost unul dezastruos: Dinora nu va mai putea inchide ochii toata viata!

Este una dintre numeroasele povesti dramatice care apar ca dovada ca unele femei nu se invata niciodata minte si nu se informeaza in privinta competentei doctorilor pe mana carora se lasa.

Dinora visa la un corp perfect. Nemultumita, in primul rand, de sanii ei, femeia a apelat la medicul estetician care avea sa ii distruga viata. Din pacate, americanca nu a avut rabdarea de a se interesa cat de competent este doctorul respectiv.


Pe langa operatia gresita la sani, medicul s-a oferit sa ii faca si o operatie corectoare la ochi, desi ea nu ceruse acest lucru. Nici aceasta interventie nu a avut un rezultat benefic pentru Dinora pentru ca acum nu-si mai poate inchide ochii. Femeia trebuie sa ia medicamente pentru tot restul vietii pentru a-si mentine ochii umezi. Povestea tragica a Dinorei a facut inconjurul lumii, societatea americana a chirurgilor plasticieni luand masuri printr-o campanie de avertizare.

Astfel de drame se consuma peste tot in lume. Pretutindeni exista femei care isi doresc sa fie perfecte si, din nefericire, multe dintre ele au incredere in medici despre care nu au auzit nimic. Alina Coman, un fost fotomodel roman care traieste in Italia a trecut prin foc si sabie...  adica prin sapte interventii chirurgicale pentru a-si repara sanii pe care ii distrusese un medic.

Fotomodelul Loredana Chivu a trait de asemenea o astfel de experienta in cabinetul medicului estetician. Dupa prima interventie a fost nevoita sa se urce din nou pe masa de operatii.

Loredana a avut curajul sa-si faca si a doua oara operatie la sani. Din fericire, a doua oara a avut noroc.

O alta romanca, ce a vrut sa isi pastreze anonimatul, a trecut prin chinuri groaznice, dupa ce medicul care a operat-o a folosit, spune ea, silicon de proasta calitate.

Sunt si exemple fericite, cazuri in care femeile chiar si-au imbunatatit aspectul fizic, fara sa aiba parte de mari neplaceri.

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:15 Prinde-l, daca poti!
  165 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 Sub vraja ta
  120 min
  12:00 Prinde-l, daca poti!
  180 min
  15:00 Lectii de viata
  60 min
  16:00 Voiaj de vis in Namibia
  120 min
  18:00 Visuri la cheie
  120 min
  20:00 Regina
  105 min
  21:45 Bone si Cupidoni
  105 min
  23:30 Vlad
  60 min
  00:30 Lectii de viata
  45 min
  01:15 Regina
  75 min
  02:30 Voiaj de vis in Namibia
  90 min
  04:00 Acasa la romani
  90 min
  05:30 Vlad
  30 min
  06:15 Iubirea are numele tau
  105 min
Modifică setările cookies