Motivul pentru care Jennifer Garner nu-și lasă copiii să folosească rețelele de socializare

Motivul pentru care Jennifer Garner nu-și lasă copiii să folosească rețelele de socializare
Citeste mai mult despre: Jennifer Garner, Ben Affleck, Jennifer Lopez
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 21 Aprilie 2023

Actrița a explicat de ce nu le permite celor 3 copii ai săi, Violet, Seraphina și Samuel, să folosească Twitter-ul ori Instagramul.

Jennifer Garner a fost invitată la emisiunea „Today“, unde a vorbit despre viitoarea sa miniserie, „The Last Thing He Told Me“, în care joacă rolul unei mame vitrege. În timpul discuției, gazdele Hoda Kotb și Savannah Guthrie nu au ratat ocazia de a o întreba despre copiii ei, Violet, Seraphina și Samuel, din relația cu Ben Affleck, proaspăt recăsătorit cu Jennifer Lopez. „Copiii mei sunt la vârsta adolescenței și sunt destul de buni“, a declarat Garner, înainte de a recunoaște că a crește trei adolescenți reprezintă o mare provocare. „Sunt scenarii și fricțiuni diferite, dar sunt familiarizată cu faptul că pot fi profund stânjenitoare, da“, a adăugat ea.

Kotb și Guthrie au felicitat-o pentru că își ține copiii departe de spațiul cibernetic, la care Jennifer a declarat că face acest lucru pentru că există studii care susțin că acestea nu sunt bune pentru tineri. Actrița a lăsat să se înțeleagă că ei i-au cerut permisiunea de a avea rețele de socializare, dar ea nu le-a permis. „Le-am spus, pur și simplu, copiilor mei: «Spuneți-mi, arătați-mi articolele care dovedesc că rețelele de socializare sunt bune pentru adolescenți și apoi vom purta această conversație»“, a spus ea.

În ceea ce privește reacția lui Violet (17), Seraphina (14) și Samuel (11), la această decizie drastică, vedeta „If I Were 30“ a spus că: „Fiica mea cea mare este recunoscătoare. Dar vom vedea, este un drum lung, vom vedea dacă voi rezista cu adevărat“.

 

Într-un interviu acordat revistei „Stellar Magazine“, Jennifer Garner a precizat că copiii ei sunt conștienți de ceea ce se întâmplă pe rețelele de socializare. „Nu e ca și cum nu ar avea acces la tot felul de lucruri online. Doar pentru că nu au conturi pe rețelele de socializare nu înseamnă că nu interacționează cu ceea ce este pe Instagram, TikTok și toate acestea. Pur și simplu, nu o fac personal, pe propriile dispozitive“, a explicat actrița, care a dezvăluit, de asemenea, că preferă să nu afle nimic despre viața fostului ei soț, Ben Affleck, inclusiv despre meme-urile pe care acesta le-a inspirat recent.

FOTO: pagina oficială

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Pe firul iubirii
    120 min
    08:00 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    09:00 Lectii de viata
    60 min
    10:00 Darul de nunta
    120 min
    12:00 Aproape de iubire
    180 min
    15:00 Pe firul iubirii
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Povestea de pe insula
    120 min
    20:00 Regina
    90 min
    21:30 Gustul infrangerii
    60 min
    22:30 Scantei peste Brooklyn
    120 min
    00:30 Regina
    105 min
    02:15 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    03:15 Lectii de viata
    45 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    04:30 Scantei peste Brooklyn
    90 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies