Mesajul Prințului Harry și al soției sale, Meghan, pentru Prințesa Kate, care a anuțat că are cancer

Mesajul Prințului Harry și al soției sale, Meghan, pentru Prințesa Kate, care a anuțat că are cancer
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 23 Martie 2024

Potrivit ITV, fratele Prințului William și soția sa au contactat Palatul „în privat” după tulburătoarea dezvăluire de aseară.

Ieri, Prințesa Catherine de Wales a publicat o înregistrare în care a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer la începutul acestui an. Diagnosticul a venit după ce a fost supusă unei intervenții chirurgicale abdominale. 

Și tot ieri, Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, ar fi „luat legătura” cu Prințul William și Kate Middleton după aflarea diagnosticului prințesei.

Chris Ship, editorul regal al ITV, a fost cel care a făcut dezvăluirea despre Ducii de Sussex: „Prințul Harry a luat legătura cu fratele său, Prințul William, după ce a aflat de ce anume suferă cumnata sa. El și soția sa, Meghan, i-au contactat în privat. Nu este clar dacă a fost un apel telefonic/video sau niște mesaje de susținere“.

Acest lucru s-a aflat după ce Ducii de Sussex au dat o declarație în legătură cu anunțul făcut de soția lui William: „Îi dorim sănătate și vindecare lui Kate și familiei și sperăm că vor putea face acest lucru în privat și în liniște”.

După toate informațiile, Prințul Harry și Meghan Markle au aflat despre starea lui Catherine în același timp cu restul lumii. Potrivit unei persoane din interior care a vorbit cu „New York Post”, soții Sussex „nu aveau nicio idee” că acesta fusese diagnosticată cu cancer atunci când a făcut publică vestea: „Nu aveau nicio idee și au aflat de veste abia în același timp cu restul lumii. Acest lucru demonstrează daunele ireparabile pe care le-au provocat ei înșiși familiei lor. Încrederea a fost lezată și familia regală s-a distanțează de ei“.

Se pare că Ducii de Sussex și familia de Wales nu și-au mai vorbit în ultimii ani, dar diagnosticul de cancer al lui Kate ar putea face ca această neînțelegere „să fie mai repede data uitării”, potrivit expertului în relații publice Ryan McCormick. Căci, deși mesajul lui Harry și Meghan a fost scurt, asta pare să arate un semn „pozitiv” pentru relația cu Familia Regală. „Rapiditatea cu care au reacționat e de bun augur, iar gravitatea acestei situații poate fi atât de mare încât ar putea estompa nemulțumirile acumulate în acest timp. Da, Meghan și Harry au defectele lor, dar, familia este familie. Disputa lor ar putea foarte bine să se încheie imediat“.

Spre binele tuturor, sperăm ca Prințesa Kate să se refacă repede și complet, iar neînțelegerile cu Meghan Markle și Prințul Harry să fie date uitării.

FOTO: Profimedia

Program Acasa TV
  • Luni
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Iubirea din mine
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Leylifer
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Leylifer
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Doctorul casei
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies