Majda Aboulumosha, despre cum a ajuns să joace în telenovela „Regina“: „Am avut oameni care au crezut în mine“

Majda Aboulumosha, despre cum a ajuns să joace în telenovela Regina : Am avut oameni care au crezut în mine
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 21 Mai 2022

O știți din seriale, emisiuni de televiziune și din mediul online, unde își expune deserturile fabuloase. Dar cum a ajuns ea vedetă pe micul ecran?

E de 14 ani în lumina reflectoarelor și, în ciuda siluetei tot mai subțiri, „prăjiturește“ ca nimeni alta. Mai mult, după ce și-a demonstrat abilitățile la „Ferma vedetelor“, s-a dovedit a fi o adevărată „supraviețuitoare“ în sezonul trecut al reality show-ului „Survivor“, după care a făcut pe Cupidon în emisiunea „Femeia alege“, de la Acasă TV. Dar marea ei dragoste rămâne actoria, care a fost și rampa sa de lansare.

Majda Aboulumosha a apărut la vârsta de 12 ani în televiziune și a prezentat moda, iar mai târziu a fost selectată să participe la emisiunea concurs „În al 9-lea cer“, de la postul Acasă TV. Recent, ea a povestit cum a ajuns să dea castingul și cât de importantă a fost întâlnirea ei cu producătoarea și regizoarea Ruxandra Ion.

În urmă cu 15 ani am mers la castingul "În al 9-lea cer". Casting la care m-a înscris verișoara mea fără să știu. Așa este ea, verișoara mea, se gândește mult la mine. Este cel mai mare critic al meu și sora pe care mi-am dorit-o toată viață. Eu am primit telefonul și m-au întrebat dacă vreau să merg să spun o poezie sau un monolog. Mi-am zis... ce să caut eu acolo?! În schimb, bunica care m-a crescut, mi-a spus... ție îți plac poeziile, mergi să spui! M-am dus! Singură! Cu trenul. Am așteptat la o gură de metrou, de unde trebuia să fiu preluată. Doar că nu era gura de metrou corectă, cea la care așteptam eu. Tot acolo mai aștepta o față, care se tot farda și își repeta poezia. I-am ținut oglinda să se rujeze și în timpul ăla eu mă mă tot gândeam... eu de ce mă duc?
Când eram pe picior de plecare, că am zis că nu o să vină nimeni să mă ia de acolo, am primit un telefon și m-au întrebat unde sunt. Am ajuns la gura corectă de metrou și acolo am văzut o mulțime de tineri care mergeau la casting.
Ajunsă acolo... am intrat printre primii să-mi spun monologul. Microfoane, lumini puternice, era o lume nouă pentru mine. În juriu erau mulți oameni, iar în mijloc Doamna Ruxandra. Mi-am spus monologul din Gabriel Garcia Marquez și după i-am căutat privirea să văd dacă e bine sau e rău. Am mai intrat de câteva ori să dăm niște probe, eram alături de Simina. Am rămas prietene de atunci. Din 12.000 mii de adolescenți s-au ales 12 oameni. Eu am fost printre ei
“, spune Majda și acum cu emoție.

Doamna Ruxandra a crezut în mine. A fost omul care m-a adus Acasă. La Acasă TV am petrecut mulți ani și am învățat multe. Doamna Ruxandra mi-a dat curaj, mi-a zâmbit, m-a băgat în ședință, m-a motivat. În viață știu că totul e cu un scop! Eu nu am renunțat, dar am avut și oamenii care au crezut în mine ♥️“

După acest episod, a urmat distribuirea ei în rolul lui Lenți, sora lui Sile din telenovela „Regina“, și a impresionat prin frumusețe și prin dansurile țigănești din buric.

Majda Aboulumosha și Doinița Oancea.

Tot pe platourile de filmare de la „Regina“ a legat și o strânsă prietenie cu Doinița Oancea, alături de care s-a fotografiat zilele trecute și, dacă n-am ști, am putea jura că sunt surori.

FOTO: pagina personală

Program Acasa TV
  • Miercuri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    165 min
    04:45 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies