Gloria Trevi a suferit un avort spontan din cauza lui Sergio Andrade

Gloria Trevi a suferit un avort spontan din cauza lui Sergio Andrade
Citeste mai mult despre: Gloria Trevi, avort, Mary Boquitas, Sergio Andrade
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 17 Septembrie 2023

Artista a dezvăluit episodul traumatizant prin care a trecut din cauza partenerului său.

Cunoscuta și controversata cântăreață Gloria Trevi a împărtășit detalii intime despre viața ei în serialul „Ellas Soy Yo“, inclusiv despre cum a trăit prima ei iubire, dar și capitolele care au marcat-o cel mai mult.

Într-unul dintre episoade, ea a dezvăluit un moment întunecat din viața ei: despre cum a suferit un avort spontan traumatizant, provocat de Sergio Andrade.

Gloria Trevi a mărturisit că, în timpul filmărilor videoclipului pentru piesa „La papa sin catsup“, a fost forțată de Sergio Andrade, care îi era producător, regizor și partener, să facă un salt periculos de pe un gard înalt.

„M-a rugat să sar de pe un gard în timpul înregistrării. Eram destul de sus, am sărit, dar picioarele mele nu au rezistat și am căzut. Se supăra pe mine pentru orice prostie, inclusiv pentru asta“, spune Trevi, care la acel moment bănuia că este însărcinată, dar nu a vrut să-i spună lui Andrade, deoarece se temea că acesta nu o va lăsa să aibă copilul. Și nu era prima dată când una dintre iubitele lui Sergio era obligată să facă avort.

Căzătura suferită i-a provocat, însă, o hemoragie care a făcut-o să plângă, căci știa sigur că era din cauza sarcinii. Din cauza disperării pe care o simțea, ea i-a spus în lacrimi lui Sergio Andrade că nu mai vrea nimic de la el și să mărturisească faptul că era însărcinată. El a dus-o imediat la un spital din Houston, unde a făcut un avort împotriva voinței ei.

Această versiune coincide cu cea a lui María Raquenel Portillo, cunoscută sub numele de Mary Boquitas, care a vorbit despre avorturile spontane suferite de tinerele care au trăit cu Sergio Andrade. Prin intermediul podcastului său „En Boca Cerrada“, Mary Boquitas a dezvăluit că Andrade le trimitea pe fete la Houston, în Statele Unite, pentru a le supune la avorturi și a scăpa de copii.

Gloria Trevi a dat asigurări că decizia de a face avort nu i-a aparținut, ea nu a vrut să piardă copilul: „Mi-au spus că copilul a ieșit din uter și că nu se mai poate face nimic, că trebuie să-l scoată din mine. Am plâns, nu am vrut. Apoi el a vorbit cu mine și mi-a spus că oricum copilul era pierdut și că într-o zi va avea un copil cu mine“, a mai spus ea.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
  • Duminică
  • 06:00 Pe firul iubirii
    120 min
    08:00 Doctor de bine - Acasa
    30 min
    08:30 iBani
    30 min
    09:00 Lectii de viata
    60 min
    10:00 O nunta ca-n povesti
    120 min
    12:00 Aproape de iubire
    180 min
    15:00 Pe firul iubirii
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Povestea de pe insula
    120 min
    20:00 Regina
    90 min
    21:30 Montecristo
    60 min
    22:30 Eu, tu si cabana din munti
    120 min
    00:30 Regina
    105 min
    02:15 Doctor de bine - Acasa
    30 min
    02:45 iBani
    30 min
    03:15 Lectii de viata
    45 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    04:30 Eu, tu si cabana din munti
    90 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies