“Emperatriz”, “Lara” si “Legaturi riscante” - 29 mai, ziua marilor premiere, ACASA

“Emperatriz”, “Lara” si “Legaturi riscante” - 29 mai, ziua marilor premiere, ACASA
Citeste mai mult despre: Emperatriz, Lara, Legaturi riscante
Data publicarii: 23 Mai 2012

Vara aceasta vine mai devreme, ACASA! Sezonul iubirii incepe din 29 mai, cu 3 premiere extraordinare. Telespectatorii vor trai momente unice, vor iubi cu patima si vor suferi alaturi de actorii preferati. Acestia se vor aventura in iuresul provocat de “Legaturi riscante”, apoi “Lara” le va impartasi suferintele ei, iar faimoasa actrita Gabriela Spanic va straluci in personajul lui “Emperatriz”.  

De la ora 17.30, incepand din 29 mai, acasa, telespectatorii vor putea urmari zilnic o altfel de poveste, in care personajele lupta din rasputeri pentru ceea ce-si doresc.  Sandra Echeverria revine acasa in “Legaturi riscante”, imediat dupa succesul inregistrat cu “Forta destinului”. Alaturi de Gabriel Coronel, actrita da nastere unei povesti necenzurate, cu subiecte tabu, in care sunt aduse in prim plan probleme ce afecteaza viata tinerilor zi de zi. Distributia productiei Telemundo este completata de nume sonore precum Ana Layevska, Gonzalo Garcia Vivanco si Maritza Bustamante.   

Telespectatorii vor face cunostinta cu “Lara”, de la ora 18.30 si vor putea urmari telenovela in fiecare zi ACASA si pe Voyo.ro. In rolurile principale vor fi actorii  Doris Pinčić si Ivan Herceg, care vor da nastere unei povesti de iubire  marcate de prejudecatile societatii care stau in calea fericirii eroilor principali.   

Lara“ are toate ingredientele unei povesti reusite: o femeie pasionala, iubire si suferinte la malul marii, intamplari neasteptate, iar locatiile de filmare par desprinse dintr-un basm.       
       
Gabriela Spanic revine ACASA zilnic intr-o noua super productie care va cuceri publicul de la primul episod. “Emperatriz” va avea marea premiera pe 29 mai, la ora 20.30, aceasta fiind telenovela mult asteptata de fanii ei din Romania. Gabriela Spanic  interpreteaza in “Emperatriz” o femeie pasionala si fermecatoare care starneste atat teama cat si admiratia celor din jur. Emperatriz se ascunde sub o masca a arogantei si a superficialitatii, insa toate acestea sunt efectele suferintei indurate de-a lungul anilor. Partenerul lui Gabi este Bernie Paz, alaturi de care a mai lucrat la proiectul “Taramul pasiunii” si cu care s-a inteles minunat. Actorii Omar Fierro si Adriana Louvier tulbura apele si ravasesc destinele personajelor.

Telespectatorii vor avea pe 29 mai, ACASA o zi plina de noi povesti de viata, de iubiri si pasiuni. Acestia se vor bucura de primele episoade ale telenovelelor “Legaturi riscante”, “Lara” si “Emperatriz”.


Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Casa, super-casa: la extrem
  180 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 Gradina cu iubire
  120 min
  12:00 Betty in New York
  180 min
  15:00 Cununa de lacrimi - povestea continua
  300 min
  20:00 Inima de tigan
  90 min
  21:30 Stirea zilei: te iubesc!
  120 min
  23:30 Vlad
  60 min
  00:30 Betty in New York
  165 min
  03:15 Stirea zilei: te iubesc!
  90 min
  04:45 Ce se intampla, doctore?
  15 min
  05:00 Vlad
  60 min
  06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
Modifică setările cookies