Dragoste cu năbădăi! Doi actori din „Iubirea are numele tău“ își trăiesc povestea și în viața reală

Dragoste cu năbădăi! Doi actori din Iubirea are numele tău își trăiesc povestea și în viața reală
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 29 Aprilie 2022

Chiar dacă scenariul îi are în prim-plan pe Erkan Meriç și Hazal Subaşı, povestea de pe platouri s-a mutat în culise, între alți doi interpreți, cu roluri secundare.

„Iubirea are numele tău“ este unul dintre cele mai iubite seriale turcești, aduse de Acasă TV pe micile ecrane din România. Considerat a fi unul dintre cele mai longevive seriale din ultimii ani, în original „Adini Sen Koy“, filmul a ajuns să numere 397 de episoade, fiind difuzat zilnic pe posturile turcești.

 

Povestea filmului

„Iubirea are numele tău“ spune povestea de iubire dintre Ömer (Erkan Meriç) și Zehra (Hazal Subaşı), doi tineri care provin din medii sociale diferite și care luptă pentru dragostea lor, în ciuda tuturor problemelor care le apar în cale.

Ömer este un bogat om de afaceri, a cărui soră este grav bolnavă. Pentru a-i face pe plac, el decide să se căsătorească imediat, cu oricine, intenționând ca mariaj să fie unul doar de aparență și dorind să divorțeze cât mai repede, pentru a-și recăpăta libertatea. Aleasa sa este Zehra (Hazal Subaşi), o fată modestă, căreia primește o sumă de bani în schimbul aranjamentului. 

Întâmplarea face ca aranjamentul lor să se transforme, cu timpul, într-o poveste de iubire adevărată. Din păcate, relația lor nu este văzută cu ochi buni de membrii familiei lui Ömer sau de Alev (Ezgi Baran), o femeie fără scrupule, care ar face orice să îl cucerească. 

 

Povestea din culise

În rolurile secundare apar actorii Özge Yağız (Zeliha în film) și Gökberk Demirci (care va intra mai târziu în poveste), pe care fanii serialelor turcești îi știu ca Reyhan și Emir din producția „Jurământul“. Foarte populari în Turcia (ea are aproape 3 milioane de urmăritori pe Instagram, iar el, puțin peste un milion), cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de la „Iubirea are numele tău” și s-au îndrăgostit unul de celălalt, formând un cuplu și în viața reală. Chiar în septembrie anul trecut, Özge Yağız și Gökberk Demirci s-au logodit și fanii lor abia așteptau să-i vadă ajungând la altar. Ceva, însă, s-a întâmplat în această primăvară, când brusc, Özge a șters toate fotografiile de pe Instagram cu Gökberk și a rupt logodna, cu câteva luni înainte de căsătorie.

În acest moment, ambii actori filmează, dar pentru proiecte separate, Özge Yağız pentru serialul “Baba”, iar Gökberk Demirci își continuă munca în cadrul producției “Jurământul”. Să fi fost de vină lipsa timpului petrecut împreună? Deocamdată, cei doi nu au făcut nicio declarație oficială legată de separare, fanii sperând la o împăcare.

„Adini Sen Koy” a avut premiera în 2016, la postul TRT 1, sezoanele 2 și 3 s-au văzut la Star TV, iar ultimul sezon, cel de-al patrulea, care s-a terminat în 2018, a fost dat de TV8.

La Acasă TV, „Iubirea are numele tău“ este difuzat în fiecare zi a săptămânii, de la ora 19.00.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
  • Miercuri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    165 min
    04:45 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies