Din cauza vârstei, actorul Eric del Castillo nu și-a mai recunoscut fiica

Din cauza vârstei, actorul Eric del Castillo nu și-a mai recunoscut fiica
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 28 Noiembrie 2022

Tatăl actriței Kate del Castillo dă semne vizibile de confuzie.

Eric del Castillo și-a mai recunoscut una dintre fiice, iar apropiații sunt îngrijorați pentru sănătatea sa. Marele actor mexican și-a alarmat chiar și fanii, după ce a fost filmat într-un restaurant. Într-un video postat pe TikTok, Eric del Castillo se vede clar cum n-a recunoscut-o pe Kate del Castillo, iar acest lucru i-a îngrijorat pe fani. 

Totul a început când artistul, soția sa, Kate Trillo, fiica sa, Veronica del Castillo, și iubitul acesteia, Rene de la Parra, au mers să ia masa la un restaurant, când au fost surprinși brusc de Kate, după mai multe săptămâni în care nu s-au văzut.. Ceea ce le-a atras însă atenția a fost că, în timp ce mama ei o îmbrățișa plângând de emoție, Eric nu o recunoștea chiar pe fiica sa.

„Cine este?“, a întrebat interpretul, la care cealaltă fiică a sa, Veronica, a răspuns: „Fiica ta“. Câteva secunde mai târziu, și-a dat seama și s-a grăbit să o îmbrățișeze.

Așa cum era de așteptat, cele întâmplate au devenit virale pe rețelele de socializare, iar mesajele nu au întârziat să apară. În timp ce unii spun că actorul și-ar putea pierde memoria, alții susțin că ceea ce s-a întâmplat se datorează bolii de care suferă de ceva vreme, care îi afectează simțul vederii.

Ulterior, însă, fiica cea mare a actorului, Veronica del Castillo, a negat că tatăl său ar avea probleme de sănătate. „Tatăl meu este perfect sănătos. Dacă nu ar fi fost așa, nu ar fi putut să filmeze“, a explicat actrița și prezentatoarea emisiunii online „Chisme No Like“.  

Veronica del Castillo a explicat că ea a convenit în prealabil cu sora sa Kate să le facă o surpriză părinților ei, pe care nu îi vede prea des, din cauza multiplelor sale angajamente și pentru că locuiește de fapt în Statele Unite. 

Pe de altă parte, starul are 88 de ani și ar fi de înțeles de ce apar asemenea episoade de confuzie.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Casa, super-casa: la extrem
  180 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 Gradina cu iubire
  120 min
  12:00 Betty in New York
  180 min
  15:00 Cununa de lacrimi - povestea continua
  300 min
  20:00 Inima de tigan
  90 min
  21:30 Stirea zilei: te iubesc!
  120 min
  23:30 Vlad
  60 min
  00:30 Betty in New York
  165 min
  03:15 Stirea zilei: te iubesc!
  90 min
  04:45 Ce se intampla, doctore?
  15 min
  05:00 Vlad
  60 min
  06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
Modifică setările cookies