Denis Ștefan, Medalion din „Inimă de țigan“, joacă alături de Maia Morgenstern în „Mihai Viteazul“

Denis Ștefan, Medalion din Inimă de țigan , joacă alături de Maia Morgenstern în Mihai Viteazul
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 02 Noiembrie 2022

La 15 ani de la debutul celebrei telenovele, actorul este fizic neschimbat, dar și-a extins mult aria de activitate.

Îl știți pe Denis Ștefan din telenovele „Inimă de țigan“, „Regina“ și „Aniela“, dar și din lungmetrajele „Păcală se întoarce“, „Faci sau Taci“ ori „Second-Hand“. Și mai știți și că, o vreme, a lăsat micul și marele ecran pentru cealaltă mare pasiune a lui, caii, devenind instructor, dresor, dar și sportiv în competițiile ecvestre de dresaj western.

Revenit în actorie, după o perioadă în care a mai apărut în unele producții documentare pentru History Channel, Denis Ștefan a vorbit despre noul său proiect alături de Maia Morgenstern.

„În această vară, am lansat docu-drama „Mihai Viteazul“, unde o am parteneră pe doamna Maia Morgenstern, dar şi pe Nicodim Ungureanu, Liviu Cheloiu, Nicolae Poghirc“, spune el într-un interviu pentru Click! pentru femei

„Este o docu-dramă despre viaţa lui Mihai Viteazul, despre locul naşterii lui, care a fost lansată în mai multe oraşe în paralel, începând cu 15 iulie, şi care acum urmează să fie preluată pe unul din canalele de streaming, după ce a rulat în toate Cineplex-urile din ţară“, mai spune el.

„Sunt impresionat de feedback-ul publicului, acesta nefiind un film istoric clasic – aici actorii ilustrează ceea ce istoricii povestesc. Numeroşi părinţi ne-au spus că de asta au nevoie copiii lor şi asta este şi părerea mea, pentru că se simte absenţa istoriei românilor de pe TV, din cinema. Avem nevoie de propriile noastre exemple, nu doar de cele importate. Vedem cum toţi copiii şi adolescenţii se uită pe canalele de social media şi admiră modele din alte ţări. De ce nu am putea să arătăm că şi noi avem personaje istorice extraordinare şi, în loc să se uite la „Urzeala Tronurilor“, de ce nu s-ar uita la filme ca „Mihai Viteazul“ şi altele făcute după istoria noastră?!“

 

Întrebat cum de reușește să se mențină neschimbat, și la 15 ani de la debutul filmărilor pentru „Inimă de țigan“, Denis Ștefan a răspuns că: „Am jucat în multe filme în care nu am avut barbă, în care am avut părul mai scurt, însă probabil că publicul care a văzut „Inimă de țigan“ s-a obişnuit cu acest aspect mai romantic şi probabil aşa şi-l închipuie mereu pe Denis Ştefan. Numai că Denis Ştefan a trecut prin numeroase schimbări, chiar dacă e mai uşor să-mi păstrez părul mai lung, prins într-o coadă. Probabil şi genetic stau destul de bine, pentru că iată, la 46 de ani, nu am prea multe fire de păr alb, am făcut toată viaţa sport şi mi-a fost uşor să mă menţin în formă, deci nu sunt mari secrete“, a mai declarat el pentru Click! pentru femei.

Serialul „Inimă de țigan“ este redifuzat la Acasă TV de luni până vineri, de la ora 22:00.

FOTO: pagina personală

Program Acasa TV
 • Joi
 • 06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  08:00 Indragostiti din interes
  60 min
  09:00 Trei surori
  60 min
  10:00 Cabo, iluzii in Paradis
  120 min
  12:00 Mama vitrega-iubirea schimba tot
  60 min
  13:00 Cununa de lacrimi - povestea continua
  120 min
  15:00 Reteta fericirii
  120 min
  17:00 Cabo, iluzii in Paradis
  120 min
  19:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  21:00 Indragostiti din interes
  60 min
  22:00 Trei surori
  60 min
  23:00 Dragoste in alb si negru
  75 min
  00:15 Mama vitrega-iubirea schimba tot
  60 min
  01:15 Iubirea are numele tau
  105 min
  03:00 Indragostiti din interes
  60 min
  04:00 Trei surori
  60 min
  05:00 Dragoste in alb si negru
  60 min
  06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
Modifică setările cookies