Ce mai face Lucian Viziru, Giuvaeru din „Inimă de țigan“?

Ce mai face Lucian Viziru, Giuvaeru din Inimă de țigan ?
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 12 August 2022

După o carieră în showbizul românesc, artistul a trait o vreme în Germania, pentru ca la începutul acestui an să revină în țară cu proiecte noi.

Lucian Viziru s-a făcut cunoscut în trupa Gaz pe Foc, alături de Andrei Roșu, Alin Lupșa și Paul Panait. Formația a cucerit inimile multor tineri cu piesele ei de succes, în anii 2000, unul dintre refrenele emblematice fiind „Adio, visul frumos s-a terminat“.

El a ajuns vedetă a postului Acasă TV ca prezentator al emisiunii „Poveștiri adevărate“, timp de un an și jumătate, după ce s-a făcut remarcat la o altă emisiune a postului, unde a fost invitat să participe din postura de concurent.

Ulterior, el a fost cooptat în mai multe seriale de televiziune, telenovela „Inimă de țigan“ fiind unul dintre cele mai de succes proiecte semnate de producătoarea și regizoarea Ruxandra Ion pentru postul Acasă TV.

Totodată, el și-a îndemnat și fratele, pe Augustin Viziru, să participe la un casting, astfel ajungând și el să joace în serialele produse de Acasă TV.

Din 2013, însă, Lucian Viziru a decis să părăsească țara și să se stabilească în Germania, unde a profesat ca antrenor de tenis – sport cu care a crescut de mic, dat fiind faptul că bunicul său a fost un mare jucător și antrenor de tenis. La rândul său, artistul și-a orientat fiul, pe Mihai, spre acest sport, iar acesta chiar a făcut performanță în concursurile pentru juniori.

Pandemia a schimbat un pic regulile jocului și în Germania, iar soția sa, Ema, s-a bucurat atunci când a primit o ofertă de nerefuzat în țară. Revenită în România, Ema a avut, pentru câteva luni, o relație la distanță cu soțul și fiul ei, care, în cele din urmă, au urmat-o în țară.

Reveniți definitiv în România, după 7 ani, Lucian Viziru și familia sa au avut parte de noi provocări. Mihai a început școala în limba română, într-un cu totul alt sistem de învățământ, iar Lucian și-a găsit loc într-o companie de imobiliare, care i-a asigurat trainingul și angajarea.

Totuși, chiar dacă tenisul a fost pus în stand-by, Lucian Viziru n-a uitat emoțiile pe care i le-au oferit scena și platourile de filmare și a realizat, cum au făcut mulți în pandemie, un podcast pe YouTube, unde i-a avut invitați tocmai pe foștii săi colegi din telenovelele „Numai iubirea“ și „Inimă de țigan“: Octavian Strunilă, Denis Ștefan, Carmen Tănase, Diana Dumitrescu, Ioana Ginghină, Florin Zamfirescu, Bebe Cotimanis, Adrian Titieni, Virginia Rogin...

Și, pentru că în 2022 se împlinesc 30 de ani de la fondarea trupei Gaz pe Foc, trupa s-a reunit pe scena Festivalului UNTOLD de la Cluj, pentru a readuce nostalgia acelor ani, într-un scop caritabil: pentru a marca aceeași aniversare de 30 de ani de la înființarea fundației Hospice Casa Speranței, care ajută bolnavii incurabili.

Împreună cu foștii săi colegi de trupă, Andrei Roșu, Alin Lupșa și Paul Panait, Lucian Viziru a lansat o piesă nouă cu videoclip, „Încă te caut”.

„Bucuria mea de a participa la acest proiect este dublă, aniversând 30 de ani de la înființarea HOSPICE Casa Speranței în același an în care se împlinesc 30 de ani de la înființarea trupei noastre. Cunosc din experiență personală ce înseamnă să lupți pentru cineva drag și fiecare zi câștigată este o binecuvântare. De aceea, am rezonat întotdeauna cu astfel de proiecte, cu atât mai mult de data aceasta când sunt convins că ne vor sprijini atât colegii noștri din show biz și din sport, cât și oamenii care vor și pot face un bine”, a spus Lucian Viziru.

Telenovela românească „Inimă de țigan“ este difuzată la Acasă TV în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 22.00.

Program Acasa TV
 • Joi
 • 06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  08:00 Indragostiti din interes
  60 min
  09:00 Trei surori
  60 min
  10:00 Cabo, iluzii in Paradis
  120 min
  12:00 Mama vitrega-iubirea schimba tot
  60 min
  13:00 Cununa de lacrimi - povestea continua
  120 min
  15:00 Reteta fericirii
  120 min
  17:00 Cabo, iluzii in Paradis
  120 min
  19:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  21:00 Indragostiti din interes
  60 min
  22:00 Trei surori
  60 min
  23:00 Dragoste in alb si negru
  75 min
  00:15 Mama vitrega-iubirea schimba tot
  60 min
  01:15 Iubirea are numele tau
  105 min
  03:00 Indragostiti din interes
  60 min
  04:00 Trei surori
  60 min
  05:00 Dragoste in alb si negru
  60 min
  06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
Modifică setările cookies