Ce dezvăluiri face Lucian Viziru despre producţia „Inimă de ţigan“

Ce dezvăluiri face Lucian Viziru despre producţia Inimă de ţigan
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 26 Octombrie 2022

La 15 ani de la debutul filmărilor pentru cea mai îndrăgită telenovelă românească, interpretul personajului Giani Giuvaeru ne spune ce se întâmpla dincolo de camerele de filmat.

Reîntors la începutul acestui an în România, după 7 ani petrecuţi în Germania, Lucian Viziru a dat startul unui podcast cu foştii săi colegi din distribuţia serialului „Inimă de ţigan“.

„Asta a fost o idee pe care am avut-o din Germania. Aș fi vrut să fac podcastul acolo, numai că era foarte greu să îi prind pe toți foștii mei colegi în Germania sau să vin eu până aici să fac episoadele de podcast. Dar, pe lângă faptul că au ieșit materiale bune, cu audiențe mari, m-am bucurat să-i revăd pe Bebe Cotimanis, Carmen Tănase, Denis Ștefan, Florin Zamfirescu, Ioana Ginghină ș.a.m.d.“, spune el într-un interviu acordat revistei „Click! pentru femei“.

„Sincer, noi nu ne-am văzut des în afara platourilor de filmare. Mai mergeam din când în când la o bere, la o prăjitură, dar asta se întâmpla foarte rar, pentru că munceam foarte mult. Am petrecut ani de zile pe platourile de filmare, era ca și cum eram o familie, doar că nu dormeam acolo. În rest, ne vedeam de la primele ore ale dimineții, ne beam cafeaua împreună, mâncam la prânz împreună, seara mai prindeam și niște cine pe acolo, ne uitam la meciuri de fotbal, stăteam de vorbă, spuneam glume – lucruri pe care le-am făcut și în cadrul episoadelor de podcast“, a mai spus el.

Întrebat cum îşi explică succesul acestei telenovele româneşti şi acum, la 15 ani de la debutul filmărilor, Lucian Viziru alias Giani din „Inimă de ţigan“ a răspuns că: „A fost cea mai vizionată telenovelă din istoria televiziunii. La vremea respectivă, bătea naționala de fotbal a României, ceea ce nu era chiar ușor la vremea aceea. Apoi, a avut parte de nume mari în distribuție. Să-i ai pe Gheorghe Dinică, Marin Moraru, Carmen Tănase, Gheorghe Visu, Florina Cercel… normal că stârnești curiozitatea oamenilor, iar produsul n-are cum să fie slab calitativ. Pe lângă asta, a fost un serial de comedie presărat pe alocuri cu telenovelă. Și încă un aspect important, acum nu mai sunt la fel de mulți bani ca pe vremea aia, ca să faci un astfel de serial. Nu cred că mai există vreo televiziune care-și permite să facă seriale de televiziune cu peste 90 de actori. Probabil va mai trece multă vreme până când se va mai face lucrul acesta, poate vreun remake peste vreo 20-30 de ani, cine știe?“, a mai comentat el pentru „Click! pentru femei“.

Serialul „Inimă de țigan“ este redifuzat la Acasă TV de luni până vineri, de la ora 22:00.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Inima nu minte
    105 min
    07:45 Acea fata
    60 min
    08:45 Ingeri tacuti
    75 min
    10:00 Imbratisarea ta
    105 min
    11:45 Esmeralda
    60 min
    12:45 Dragostea si banii
    135 min
    15:00 Pamantul, Soarele si tu
    120 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Scorpionul
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    45 min
    01:45 Trei surori
    165 min
    04:30 Doctorul casei
    45 min
    05:15 Scorpionul
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies