Cât de dulce e fetița actriței Olimpia Melinte, născută în timpul filmărilor la serialul „Vlad“!

Cât de dulce e fetița actriței Olimpia Melinte, născută în timpul filmărilor la serialul Vlad !
Citeste mai mult despre: Olimpia Melinte, Adi Nartea, Anghel Damian, Ingrid, Vlad
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 20 August 2022

Ingrid este cea de-a doua minune care a luminat casa și viața actriței, într-un moment în care toate reflectoarele erau pe ea.

De-a lungul celor patru sezoane ale serialului „Vlad“ difuzat la Pro TV, viețile actorilor s-au schimbat în fel și chip, dar au fost și mult mai expuse publicului, grație audienței incredibile – care, de fapt, a și făcut ca povestea să fie continuată de-a lungul a 65 de episoade.

Din distribuția destul de numeroasă a făcut parte și Olimpia Melinte, care a avut un rol principal în serial, cel al Elizei, fosta iubită a lui Adrian (Anghel Damian), devenită ulterior soția lui Ștefan (Andrei Aradits) și visul din tinerețe al lui Vlad (Adi Nartea).

Și, într-un punct al serialului, povestea a trebuit readaptată din mers, întrucât, în viața reală, Olimpia Melinte a rămas însărcinată a doua oară. Ce-i drept, sarcina ei n-a fost vizibilă mult timp, actrița având gene bune și o siluetă extraordinară. Dar tot a fost nevoie de mici modificări, iar pauza de filmare nu a fost decât… de 6 săptămâni.

Actrița s-a reîntors pe platourile de filmare la scurt timp după nașterea lui Ingrid, fără să știe că nu e încă pregătită să-și reia activitatea. Și asta pentru că, în mod ciudat, după ce a născut, i-a fost mult mai greu să rețină replicile și efectiv uita ce trebuia să spună în fața camerei de filmat. „A fost o secvență grea, când Eliza îi spune planurile lui Iordache, filmată destul de repede, dar cu probleme, mai ales că memoria după sarcină nu e atuul unei femei. Înveți mai greu textul. Atunci îmi era greu dar acum e ok. Am fost afectată când am filmat pentru serial, au fost mici probleme“, a povestit Olimpia pentru Click.

Pe 12 iunie, Ingrid a împlinit un anișor și este prințesa casei. Părinții o iau cam peste tot, iar fratele său mai mare, Sasha, are mare grijă de ea. Recent, ea a ajuns din nou în vacanță la bunicii din Iași.

„Aici îmi reîncarc bateriile. Aici e acasă. Iar Ingrid este pentru prima oară în casa bunicilor, pe malul lacului, exact ca în povestea Serion Pantalon în Țara Amintirilor. Și parcă retrăiesc și eu cu ea toate micile bucurii ale copilăriei“, a scris Olimpia Melinte pe conturile sale de socializare, alături de o fotografie candida cu fetița ei blondă.

Serialul Vlad va fi difuzat la Acasă TV sâmbăta și duminica, de la ora 23.00.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
 • Joi
 • 06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  08:00 Indragostiti din interes
  60 min
  09:00 Trei surori
  60 min
  10:00 Cabo, iluzii in Paradis
  120 min
  12:00 Mama vitrega-iubirea schimba tot
  60 min
  13:00 Cununa de lacrimi - povestea continua
  120 min
  15:00 Reteta fericirii
  120 min
  17:00 Cabo, iluzii in Paradis
  120 min
  19:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  21:00 Indragostiti din interes
  60 min
  22:00 Trei surori
  60 min
  23:00 Dragoste in alb si negru
  75 min
  00:15 Mama vitrega-iubirea schimba tot
  60 min
  01:15 Iubirea are numele tau
  105 min
  03:00 Indragostiti din interes
  60 min
  04:00 Trei surori
  60 min
  05:00 Dragoste in alb si negru
  60 min
  06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
Modifică setările cookies