Cât de cool e Mihaela Tatu la 59 de ani!

Cât de cool e Mihaela Tatu la 59 de ani!
Citeste mai mult despre: Mihaela Tatu, a slabit, De 3xfemeie, dieta
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 15 Iunie 2022

O ştiţi de pe vremea când realiza emisiunea „De 3xfemeie“ la Acasă TV, dar continuă să ne uimească cu puterea ei de-a se reinventa şi transforma mereu.

Poate că nu mai apare atât de des pe micile ecrane, decât atunci când este invitată la diverse emisiuni (recent chiar şi la „Restul e plăcere“, de la Acasă TV), dar asta nu înseamnă că Mihaela Tatu s-a retras din activitate. Dimpotrivă! Pare mai ocupată ca oricând!

De când a început să ţină conferinţe de public speaking pentru mediul de afaceri, Mihaela Tatu şi-a extins aria de comunicator şi în probleme specifice de limbaj, specializându-se pe logopedie, metalimbaj și logoterapie – după ce a terminat Psihologia. Iar acum este trainer în tehnica și arta livrării discursului, acreditată ANC.

În ultimii ani, fosta prezentatoare de la Acasă TV chiar s-a dovedit a fi „De 3xfemeie“, reuşind să se reinventeze mereu, nu doar profesional, ci şi personal. După diverse provocări ale vieţii şi unele probleme de sănătate serioase, Mihaela Tatu a regăsit în ea puterea regenerării şi puterea credinţei, dar şi beneficiile călătoriilor şi puterea vindecătoare a naturii.

De altfel, toate acestea se văd şi în stilul său de viaţă tot mai sănătos şi pe aspectul său tot mai energic. Ai spune că, după atâta timp, a găsit o fântână a tinereţii. La gala „Atipic Beauty“ de la Oradea, efectiv a strălucit!

Cu un look fresh şi mult mai fit, în urma pierderii vizibile în greutate, Mihaela Tatu a primit aprecieri de la fanii săi internauţi. „Ești superbă, Mihaela, si in exterior, și în interior. Transmiţi seninătate, pace sufletească, speranță și încredere. Se simte că ești bine tu cu tine. Felicitări!“, a scris o fană. Alţii au vrut să afle care este secretul transformării sale. „Repet, sănătate. Voință și disciplină pe termen lung. Nu-i ușor, însă merită tot efortul din lume!“, le-a răspuns Mihaela Tatu.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Partener de proba AU - S1
  120 min
  08:00 Dragoste si literatura
  120 min
  10:00 Partener de proba AU - S1
  120 min
  12:00 Frumoasa si bestiile
  169 min
  15:00 Ajutor, ma indragostesc!
  282 min
  20:00 Lectii de viata
  60 min
  21:00 Invitatie la nunta
  120 min
  23:00 Vlad
  60 min
  00:00 Frumoasa si bestiile
  150 min
  02:30 Invitatie la nunta
  105 min
  04:15 Vlad
  45 min
  05:00 Lectii de viata
  60 min
  06:15 Dragoste si alte complicatii
  105 min
Modifică setările cookies