Anahi a părăsit cu ambulanța show-ul RBD din Brazilia 

Anahi a părăsit cu ambulanța show-ul RBD din Brazilia
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 19 Noiembrie 2023

Artista a trebuit să-și încheie prestația mai devreme din cauza unei infecții grave la rinichi.

În iunie anul trecut, Anahí și-a îngrijorat fanii după ce a anunțat că a suferit un accident în timpul pregătirilor pentru reuniunea RBD. Deși cântăreața nu a vrut să îi neliniștească, în cele din urmă a fost nevoită să mărturisească ce i se întâmplă. Prin intermediul profilului ei de Instagram, ea a spus că, în timpul unui test audio, un obiect i s-a blocat în ureche și, când l-a scos, acesta i-a spart timpanul.

Pe InstaStory, ea a distribuit o imagine în care a arătat rana de la ureche și a spus că a suferit o perforare a timpanului, motiv pentru care a ajuns la spital din cauza durerii intense pe care o simțea. A început imediat tratamentul pentru a se recupera și a putea concerta la începutul turneului „Soy Rebelde Tour”, pe 25 august, pe stadionul Sun Bowl din El Paso, Texas.

La începutul lunii septembrie, totul decurgea conform programului cu un succes răsunător. Trupa a fost sold out în toate locurile în care a concertat. Cu toate acestea, a existat o nouă veste care i-a îngrijorat pe fanii lor, iar aceasta avea legătură cu pandemia de covidă-19. În mass-media a apărut un zvon conform căruia unii membri ai echipei de producție și Anahí ar putea fi infectați de virusul care atinsese un nou vârf în ultimele săptămâni în Statele Unite. Totuși, o persoană apropiată de Maite Perroni, Dulce María, Christian Chávez, Christopher von Uckermann și Anahí a asigurat că, în ciuda contagiunii, nimic nu va împiedica RBD să onoreze toate concertele programate pentru fanii lor, care, după o lungă așteptare, se vor putea bucura din nou de interpretări live ale celor mai mari hituri ale lor.

Săptămâna aceasta, în mijlocul stresului, al zilelor de muncă istovitoare și al uzurii fizice pe care le-a presupus revenirea lor pe scenă, Anahí și Dulce María au dezvăluit că sunt bolnave, iar acest lucru a alarmat publicul. Comentariile de pe rețelele de socializare au sugerat că concertele RBD în Brazilia, după succesul turneului „Soy Rebelde” din Rio de Janeiro, ar putea fi amânate.

Prin intermediul conturilor lor de Instagram, ambele cântărețe au anunțat că se luptă cu o boală. În timp ce afecțiunea soției politicianului Manuel Velasco nu era cunoscută, Dulce a spus că are bronșită și că amândouă suferă de febră și tuse.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anahi (@anahi)

În ciuda situației, amândouă au continuat cu spectacolele programate de RBD, dar vineri Anahi nu a putut continua, în ciuda efortului de a se conforma. „Dragii mei brazilieni, încă nu știm ce am. Medicii sunt deja aici și vom face teste. Voi da tot ce am mai bun în concertele pe care le mai avem. Sper că voi fi la înălțimea a ceea ce meritați", a explicat Anahí pe rețelele sale de socializare. Însoțită de colegii ei de trupă, cântăreața a încercat să cânte hitul „Sálvame”, unul dintre punctele culminante ale spectacolului, însă nu a reușit, iar fanii, în semn de solidaritate, au cântat în locul ei. „Trebuie să mă duc la spital pentru a se verifica ce mi se întâmplă, dar nu vreau să plec acum, vreau să rămân aici, vreau să fiu cu voi“, a spus ea în portugheză și spaniolă.

Ulterior, după ce a fost dusă, totuși, la spital, artista a relatat că a fost supusă unor „teste de sânge și ecografii” înainte de a fi diagnosticată cu „o infecție severă la rinichi”, care i-a provocat "multe inflamații și dureri”. „Sunt în mâinile medicilor și, pentru moment, mă gândesc la cel mai important lucru, care este sănătatea”, a declarat membra RBD, în vârstă de 40 de ani, după ce și-a cerut scuze pentru absența sa de pe scenă cu patru cântece înainte de finalul concertului. Deocamdată nu se cunosc alte detalii despre starea ei de sănătate.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
  • Luni
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Iubirea din mine
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Leylifer
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Leylifer
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Doctorul casei
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies