Adamari Lopez din „Amigas y Rivales“ a supraviețuit unui cancer la sân, este mamă și a slăbit spectaculos

Adamari Lopez din Amigas y Rivales a supraviețuit unui cancer la sân, este mamă și a slăbit spectaculos
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 21 Ianuarie 2023

După despărțirea răsunătoare de Toni Costa, tatăl fetiței sale, prezentatoarea a vorbit despre momentul în care își va relua cariera de actriță de telenovele.

De când Adamari Lopez a făcut parte din telenovela „Alma de Hierro“, difuzată de Televisa în 2008, actrița portoricană a avut puține apariții în proiecte de ficțiune, dezvoltându-și în schimb o carieră de prezentatoare de televiziune, rol în care strălucește în prezent în cadrul emisiunii matinale „Hoy Día“ de la postul Telemundo. Cu toate acestea, fanii ei și-ar dori s-o revadă revenind la actorie într-o telenovelă precum cele care au făcut-o celebră.

În Mexic, Adamari Lopez este cunoscută și pentru rolurile sale din „Locura de amor“, „Mujer de madera“ și, mai ales, pentru telenovela „Amigas y Rivales“, unde a împărțit platoul de filmare cu Ludwika Paleta, Angélica Vale, Michelle Vieth, Arath de la Torre și Gabriel Soto, printre alți actori.

De asemenea, căsnicia cu cântărețul Luis Fonsi, lupta cu cancerul la sân și recuperarea ulterioară, precum și cea mai recentă relație amoroasă cu Toni Costa, din care s-a născut fiica sa, Alaïa, au fost subiecte care au ținut-o în atenția fanilor săi de-a lungul anilor.

Mai recent, Adamari a reușit să slăbească spectaculos, cu ajutorul programului Weight Watchers, și, la 51 de ani, a descoperit o nouă tinerețe.

Cu ocazia unei vizite recente pe care Adamari Lopez a făcut-o în Mexic, unde a participat la prezentarea noului sezon al serialului „El señor de los cielos“, alături de Rafael Amaya, actrița a profitat de ocazie pentru a preciza că are de gând să se întoarcă la telenovele, dar că are un motiv puternic pentru a amâna acest moment până când va veni ziua potrivită în care va putea dedica timpul și energia necesare unui astfel de proiect. Ea a spus că va trebui să mai aștepte o vreme, deoarece în acest moment fiica sa, Alaïa, este cel mai important lucru, precum și contractual pe care îl are cu emisiunea matinală „Hoy Día“.

„Cred că trebuie să aștept ca Alaïa să crească un pic mai mult. Acum trebuie să petrec mai mult timp cu ea, pentru ca să înțeleagă că mama este în viața ei, că este prezentă“, a declarat actrița și prezentatoarea în vârstă de 51 de ani pentru presa mexicană. „Știți că atunci când înregistrezi telenovele sau seriale sunt sezoane foarte lungi, în care aproape că nu suntem prezenți în viața copiilor noștri și cred c,ă în această etapă, acum, despărțită (de fostul ei partener, Toni Costa), fata mea are nevoie de mai mult timp cu mine“, a adăugat ea.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Iubirea din mine
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    165 min
    04:45 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies