Vedete care au fost amenintate cu moartea - GALERIE FOTO

Vedete care au fost amenintate cu moartea - GALERIE FOTO
Data publicarii: 21 Iulie 2011

Ai putea crede ca au lumea la picioare. Sunt cunoscuti si indragiti, au o multime de fani nerabdatori sa-i cunoasca, masini si case  luxoase. A fi vedeta este, totusi, o meserie care implica si multe riscuri. Nu este usor sa faci fata celebritatii, cum nu este usor nici sa fii pe placul tuturor.

Fiecare miscare, fiecare gest iti este analizat, iar orice pas gresit poate atrage antipatii si obsesii care pot fi fatale. Unele sunt doar glumele proaste ale unor oameni lipsiti de treaba, altele sunt foarte reale. Vorbim despre amenintarile cu moartea primite de vedetele de peste ocean.

Ricky Martin, Britney Spears, Selena Gomez sau Juanes sunt cateva dintre celebritatile care au trecut printr-o astfel de situatie.

Mai jos puteti vedea cine a mai fost amenintat cu moartea si din ce cauza.

1. Ricky Martin
  Cantaretul se afla in Londra si isi promova turneul M.A.S cand a primit un mesaj de amenintare pe Twitter. Ricky a anuntat autoritatile, dar incidentul nu a fost inca inchis.

2. Selena Gomez
Un grup de fane obsedate ale cantaretului Justin Bieber au facut o campanie pe Twitter unde o amenintau cu moartea pe Selena Gomez . Mesajele sunau in felul urmator : daca esti iubita lui Justin, te voi omori.

3. Britney Spears
Isi promova turneul Circus cand un fan rus a ameninat-o cu moartea. Britney a fost atat de speriata, incat o perioada buna a avut cosmaruri legate de aceasta tema.

4. Juanes
Concertul lui Juanes in capitala Cubei, Havana, a fost unul foarte controversat. In ciuda amenintatilor cu moartea din partea unor grupari care se opuneau concertului, columbianul a avut curajul sa-l sustina.

5. Justin Bieber
Justin Bieber a primit acum ceva timp o scrisoare anonima care continea urmatorul mesaj: Stiu multe lucruri despre tine si, de asemenea, stiu unde locuiesti. Trebuie sa ai in vedere faptul ca in orice moment pot aparea in spatele tau si te pot  omori cu un pistol.”

6. Joss Stone
Doi barbati voiau sa o rapeasca si sa o asasineze pe Joss Stone, dar au fost prinsi de niste politisti in timp ce dadeau tarcoale casei cantaretei.

7. Diana Reyes
In timpul unui concert un impresar american a impiedicat-o pe Diana sa isi termine un dans. I-a spus ca se va duce dupa un pistol daca nu coboara de pe scena.
 
8. Luis Miguel
Interpretul latino-american ar fi refuzat sa faca o poza cu o fana, care, suparata ar fi inceput sa-l insulte si sa-l ameninte cu moartea.

9. Dulce Maria
Fosta membra a trupei RBD nu a vorbit despre asta, insa mama ei a marturisit ca fiica ei a primit amenitnari serioase.
“Acum, cu Internetul, este tot mai periculos. Noi am avut multe experiente urate de acest gen, am primit amenintari care ne obligau sa nu comentam nimic, pentru ca in caz contrar am fi fost in pericol”, a declarat dona Blanca Savinon.

10. Ninel Conde
Ninel Conde, si sotul ei, Juan Zepeda, au primit amenintari cu moartea, dupa ce si-au imprumutat imaginea si numele fundatiei lor unei campanii electorale, pentru a sustine un partid politic care a castigat alegerile.

Program Acasa TV
 • Luni
 • 06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  08:00 Indragostiti din interes
  60 min
  09:00 Trei surori
  60 min
  10:00 Cabo, iluzii in Paradis
  120 min
  12:00 Mama vitrega-iubirea schimba tot
  60 min
  13:00 Secretul meu
  120 min
  15:00 Reteta fericirii
  120 min
  17:00 Cabo, iluzii in Paradis
  120 min
  19:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  21:00 Indragostiti din interes
  60 min
  22:00 Trei surori
  60 min
  23:00 Dragoste in alb si negru
  60 min
  00:00 Mama vitrega-iubirea schimba tot
  60 min
  01:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  03:00 Indragostiti din interes
  45 min
  03:45 Trei surori
  60 min
  04:45 Ce se intampla, doctore?
  15 min
  05:00 Dragoste in alb si negru
  60 min
  06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
Modifică setările cookies