ACASA TV, in juriul unuia dintre cele mai importante festivaluri de telenovele din lume

ACASA TV, in juriul unuia dintre cele mai importante festivaluri de telenovele din lume
Data publicarii: 13 Septembrie 2010

Cei mai importanti realizatori, producatori, actori si membri ai industriei telenovelelor s-au adunat in perioada 10 – 14 septembrie la Mar del Plata, in Argentina, pentru unul dintre cele mai importante evenimente ale anului: Festivalul si Targul International de Telenovele 2010.

ACASA are in acest an onoarea de a face parte din juriul care va hotari care sunt cele mai bune telenovele ale anului, cei mai buni actori si cele mai bune produse de fictiune. In plus, in cadrul evenimentului „Panorama”, ce se desfasoara in paralelul cu festivalul, ACASA a prezentat deja si telenovela „Iubire si onoare”, care a fost primita cu rafale de aplauze.

Ruxandra Ion, Vice President MediaProPictures si CME Channel & Content Strategist a fost invitata sa faca parte din juriu, dar aflandu-se in Turcia la filmari pentru telenovela “Iubire si onoare” nu a putut participa, astfel ca Ines Nastasoiu, Director de Achizitii ACASA TV reprezinta zilele acestea postul romanesc de televiziune.

Recunoscuta pentru competenta ei in domeniul telenovelelor, Ines va juriza alaturi de Lorenzo Vilches, reprezentant al Academiei spaniole de televiziune, Nelson Hoineff, fost director de televiziune pentru SBT, Brazilia, Tomas Lopez Pumarejo (SUA), iar juriul va fi prezidat anul acesta de actrita argentiniana Luisa Kuliok.

Astfel, industria telenovelelor recunoaste inca o data ca ACASA TV, parte a CME (Central European Media Enterprises), principalul trust media din Europa Centrala si de Est, are un cuvant important de spus pe aceasta piata competitiva.

 „Festivalul si Targul International de Telenovele 2010 este un eveniment extrem de important pentru aceasta industrie. Organizatorii festivalului ne-au lansat invitatia de a participa, ACASA TV fiind singurul post de televiziune european reprezentat in juriul international”, a declarat Ines Nastasoiu.

Faptul ca ACASA a fost ales sa jurizeze si sa aleaga cele mai bune telenovele si produse de fictiune ale anului 2010 certifica, inca o data, faptul ca ACASA este, si la nivel international, recunoscut si apreciat de specialistii si profesionistii in domeniu. Calitatea produselor MediaPro Pictures difuzate de postul ACASA, profesionalismul oamenilor de aici, importanta la nivel european a grupului CME, din care face parte si ACASA, au stat la baza alegerii noastre in acest juriu.”

Evenimentul este cu atat mai important pentru ACASA, cu cat noua productie „Iubire si onoare” are in acest fel lansarea pe plan international.

Cu aceasta ocazie, Iubire si onoare se lanseaza la nivel international, inaintea targului de specialitate MIPCOM, ce va avea loc la Cannes in octombrie. La Mar del Plata am fost invitati sa sustinem si un seminar despre Universalitatea povestilor originale din telenovele. Pentru noi este o onoare si un motiv de imensa bucurie pentru ca, prin noi, prin ACASA, Romania va reprezenta batranul continent”, spune in continuare Ines Nastasoiu.

Program Acasa TV
 • Vineri
 • 06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  08:00 Indragostiti din interes
  60 min
  09:00 Trei surori
  60 min
  10:00 Cabo, iluzii in Paradis
  120 min
  12:00 Mama vitrega-iubirea schimba tot
  60 min
  13:00 Cununa de lacrimi - povestea continua
  120 min
  15:00 Reteta fericirii
  120 min
  17:00 Cabo, iluzii in Paradis
  120 min
  19:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  21:00 Indragostiti din interes
  60 min
  22:00 Trei surori
  60 min
  23:00 Dragoste in alb si negru
  60 min
  00:00 Mama vitrega-iubirea schimba tot
  60 min
  01:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  03:00 Indragostiti din interes
  60 min
  04:00 Trei surori
  45 min
  04:45 Ce se intampla, doctore?
  15 min
  05:00 Dragoste in alb si negru
  60 min
  06:00 Doctorul de case
  180 min
Modifică setările cookies