Zuria Vega vrea sa aiba copii cu Jorge Poza

Zuria Vega vrea sa aiba copii cu Jorge Poza
Data publicarii: 10 Septembrie 2010

Desi inca nu s-a gandit la casatorie, Zuria Vega, protagonista telenovelei „O mare de pasiune”, unde joaca alaturi de Mario Cimarro, declara ca isi doreste ca logodnicul ei, Jorge Poza, sa fie tatal copiilor ei.

Mi-as dori ca el sa fie tatal copiilor mei intr-o buna zi, pentru ca sunt foarte incantata de relatia noastra si cred ca va fi un tata extraordinar. Nu stiu daca voi ajunge sa fiu sotia lui, asta numai timpul poate spune, dar imi doresc, ca orice femeie, sa fiu intr-o zi mireasa, sa port rochie albasi sa am o petrecere mare”, a spus actrita.

Jorge Poza, protagonist al telenovelei „Alma de Hierro”, are deja doi copii, pe nume Romina si Santiago, impreuna cu Mayrin Villanueva, actuala partenera a lui Eduardo Santamarina. Zuria Vega se intelege foarte bine cu cei doi copii ai iubitului ei.

Pentru ei e foarte clar ca o au pe mama lor si pe Lalo (Eduardo Santamrina) intr-o casa si pe tatal lor si pe mine intr-o alta casa. Comunicam foarte bine, sunt niste copii minunati si ii multumesc lui Dumnezeu ca ne intelegem atat de bine, pentru ca, in caz contrar, lucrurile ar fi fost foarte dificile in relatia noastra”, marturiseste ea.

Avem o relatie sanatoasa si cordiala, nu trebuie sa ne mintim. Cand copiii sunt la noi acasa, eu stau de vorba cu Mayrin. Sunt lucruri care se intampla in viata si cel mai bine e sa le abordezi deschis, mai ales atunci cand sunt copii implicati. Nu e vorba doar despre Romina si Santiago, mai este si micuta Julia, (fetita lui Mayrin cu Santamarina), si cei doi copii pe care Lalo (Eduardo Santamarina) ii are cu Itati Cantoral, Eduardo Si Roberto, pe care deasemenea ii cunosc si eu”, spune Zuria.

Prin urmare, daca ajunge sa aiba si ea copii cu Jorge Poza, va fi o familie foarte mare, cu multi copii din relatii diferite.

In ceea ce priveste activitatea profesionala, actrita va juca in octombrie in piesa de tearu „ No se si Cotarme las Venas o Dejarmelas Largas” (Nu stiu daca sa-mi tai venele sau sa mi le las lungi), alaturi de sora ei, Marimar. Va fi debutul ei pe scena unui teatru si se simte protejata pentru ca joaca alaturi de sora ei mai mare, dar nu-si poate abtine emotiile.

Ma simt mai sigura pe mine, protejata intr-un fel pentru ca joc impreuna cu sora mea, fiindca ea ma cunoaste si atunci ma poate ajuta. Avem o relatie speciala, e de-ajuns sa o privesc ca sa stiu ce gandeste, iar ea simte la fel in legatura cu mine”, a declarat Zuria.

Program Acasa TV
 • Luni
 • 06:00 Reteta fericirii
  120 min
  08:00 Povestea de pe insula
  60 min
  09:00 Iubirea are numele tau
  60 min
  10:00 Iubiri fara hotar
  120 min
  12:00 Numai langa tine
  60 min
  13:00 Mai mult decat o familie
  120 min
  15:00 Reteta fericirii
  120 min
  17:00 Iubiri fara hotar
  120 min
  19:00 Iubirea are numele tau
  60 min
  20:00 Mancare pe care
  60 min
  21:00 Povestea de pe insula
  60 min
  22:00 Inima de tigan
  90 min
  23:30 Numai langa tine
  60 min
  00:30 Iubirea are numele tau
  60 min
  01:30 Povestea de pe insula
  60 min
  02:30 Inima de tigan
  90 min
  04:00 Doctorul casei
  60 min
  05:00 Mancare pe care
  60 min
  06:00 Reteta fericirii
  120 min
Modifică setările cookies