William Levy si femeile din viata lui. Vezi cine au fost doamnele care s-au bucurat de unul dintre cei mai ravniti actori de telenovele - GALERIE FOTO

William Levy si femeile din viata lui. Vezi cine au fost doamnele care s-au bucurat de unul dintre cei mai ravniti actori de telenovele - GALERIE FOTO
Citeste mai mult despre: William Levy, 15 ani ACASA, celebritati, vedete
Data publicarii: 29 Aprilie 2014

William Levy este un actor cubanez in varsta de 32 ani care a cochetat cu modelling-ul, dar acesta a ramas doar o poarta de lansare pentru el. Initial a intrat in industria telenovelelor cu roluri in productii precum “Valeria” si “Destine furate”, insa  ceea ce  l-a propulsat printre optiunile de protagonisti ale producatorilor a fost interpretarea  personajului Alejandro Lombardo in “Predestinati”. 

Primul rol principal l-a primit in telenovela “Iubire cu chip rebel” unde a jucat alaturi de Maite Perroni. Cuplul a fost indragit imediat de fani si au existat zvonuri conform carora cei doi sunt impreuna si in viata reala. Actorii s-au sarutat in public la petrecerea de lansare a proiectului – “Triumful dragostei”. Chiar daca ei sustin ca au facut acest lucru din motive de marketing, pentru a-si promova telenovela, presa internationala nu a crezut spusele lor.

Cea mai importanta femeie din viata lui William ramane Elizabeth Gutierrez, mama copiilor actorului. Desi relatia celor doi a trecut prin momente dificile, lucru care a dus la despartirea lor in urma cu doi ani, iubirea dintre ei a fost suficient de puternica incat sa-i faca sa treaca peste impas. Ei s-au impacat si par din ce in ce mai fericiti.

Imediat dupa despartirea de Elizabeth Gutierrez, William a fost vazut in compania actritei Barbara Mori si a fiului acesteia si pareau a fi foarte fericiti. In plus, escapadele lor s-au inmultit intre timp si chiar s-a speculat o relatie intre cele doua vedete, dar ei nu au confirmat, dar nici nu au infirmat cele afirmate de presa. Desi o prietena apropiata de-a Barbarei a afirmat ca aceasta din urma s-ar fi laudat cu performantele actorului din dormitor.

Alta femeie cu care actorul Levy s-a intersectat  este Giselle Blondet, care l-a sarutat pasional  in timpul unui eveniment organizat in Los Angeles.

Nici Jennifer Lopez nu a ramas imuna la frumusetea si masculinitatea actorului si a decis sa-l includa in videoclipul hitului “I`m into you”. Scenele tandre din spatele camerelor de filmat au lansat zvonul conform caruia cei doi ar avea o relatie si acesta ar fi motivul despartirii dintre J.Lo si Marc Anthony.

Levy a fost implicat recent intr-un scandal de proportii, iar presa tabloida s-a grabit sa speculeze faptul ca si-a inselat sotia si ca ar avea o relatie cu Ximena Navarette. Zvonurile au fost dezmintite oficial, iar acum se pare ca actorul de telenovele este impreuna cu Elizabeth Guttierez. 

Program Acasa TV
 • Luni
 • 06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  08:00 Indragostiti din interes
  60 min
  09:00 Trei surori
  60 min
  10:00 Cabo, iluzii in Paradis
  120 min
  12:00 Mama vitrega-iubirea schimba tot
  60 min
  13:00 Secretul meu
  120 min
  15:00 Reteta fericirii
  120 min
  17:00 Cabo, iluzii in Paradis
  120 min
  19:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  21:00 Indragostiti din interes
  60 min
  22:00 Trei surori
  60 min
  23:00 Dragoste in alb si negru
  60 min
  00:00 Mama vitrega-iubirea schimba tot
  60 min
  01:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  03:00 Indragostiti din interes
  45 min
  03:45 Trei surori
  60 min
  04:45 Ce se intampla, doctore?
  15 min
  05:00 Dragoste in alb si negru
  60 min
  06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
Modifică setările cookies