Natalia Oreiro: "Dupa ce termin filmarile, ma demachiez si intru in papuci de casa!". Cum arata fara machiaj

Natalia Oreiro: Dupa ce termin filmarile, ma demachiez si intru in papuci de casa! . Cum arata fara machiaj
Citeste mai mult despre: Amanda O, Natalia Oreiro
Data publicarii: 01 Ianuarie 2014

Natalia Oreiro pare sa nu aiba nicio legatura cu stilul tumultuos de viata al vedetelor internationale.

Nu petrece nopti intregi in cluburi, nu bea excesiv, nu schimba barbatii ca pe sosete (zvonurile cum ca relatia cu sotul ei se deterioreaza din cauza geloziei, s-au dovedit a fi complet nefondate), nu are un garaj plin de masini luxoase si nu face declaratii scandaloase.

Dupa ce a petrecut aproape o luna in pat din cauza unei bronsite acute, Natalia Oreiro marturiseste ca s-a gandit foarte serios sa faca niste schimbari in viata sa.

A fost un an foarte bun, insa obosisem mult si simteam ca lucrurile mi-o iau pe dinainte. Eram prinsa cu diferite proiecte, filmam, faceam campanii publicitare, ma ocupam si de afacerea cu haine pe care o am si la un moment dat corpul meu mi-a spus Stop!”, a declarat actrita.

Naty a stat la pat aproape o luna. Cu toate ca medicul i-a recomandat inca de la primele semne ale bolii sa se odihneasca, actrita a preferat sa stea in primele 10 zile pe platourile de filmare, ca sa-si ajute colegii, chiar daca avea febra mare si nu se simtea deloc bine.

“A fost o lectie pentru mine. Ma credeam imuna la oboseala!”, a recunoscut Naty. “Am inteles ca nu sunt omnipotenta si nu pot sa le fac pe toate. Trebuie sa imi fixez o limita in proiectele mele”.

Munca pe care o fac e extraordinara, insa eu sunt o persoana obisnuita!

Starul din Uruguay a declarat ca o va lasa pe sora ei, Adriana, sa se ocupe de afacerea “Las Oreiro”, pentru ca ea are nevoie de o vacanta si are o viata de care trebuie sa se ocupe. "Vreau sa fiu mai mult Natalia", spune Natalia Oreiro.

Actrita isi doreste o viata linistita, departe de agitatia orasului: „Mi-ar placea sa traiesc mai linistita, la tara. Chiar avem un loc unde mergem in week-end sa plantam copaci. imi face foarte bine contactul cu natura. Eu imi doresc lucruri simple, cum ar fi sa ma plimb cu bicicleta!”

Munca pe care o fac e extraordinara, insa eu sunt o persoana obisnuita. Celebritatea e ca un drog, te ameteste si te oboseste. Eu nu vreau sa fiu un personaj. Cand termin filmarile, imi dau jos machiajul si intru in papuci de casa!”, conchide Naty, cu un zambet absolut cuceritor.

Program Acasa TV
 • Marți
 • 06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  08:00 Indragostiti din interes
  60 min
  09:00 Trei surori
  60 min
  10:00 Cabo, iluzii in Paradis
  120 min
  12:00 Mama vitrega-iubirea schimba tot
  60 min
  13:00 Secretul meu
  135 min
  15:15 Reteta fericirii
  105 min
  17:00 Cabo, iluzii in Paradis
  120 min
  19:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  21:00 Indragostiti din interes
  60 min
  22:00 Trei surori
  60 min
  23:00 Dragoste in alb si negru
  75 min
  00:15 Mama vitrega-iubirea schimba tot
  60 min
  01:15 Iubirea are numele tau
  120 min
  03:15 Indragostiti din interes
  60 min
  04:15 Trei surori
  45 min
  05:00 Dragoste in alb si negru
  60 min
  06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
Modifică setările cookies