“Abisul pasiunii” si “Regina sudului” sunt supertelenovelele care te vor tine ACASA

Abisul pasiunii si Regina sudului sunt supertelenovelele care te vor tine ACASA
Citeste mai mult despre: Abisul Pasiunii, Regina sudului, telenovele
Data publicarii: 20 August 2012

La sfarsitul verii ACASA vei avea ocazia sa urmaresti doua telenovele extrordinare, “Abisul pasiunii” si  “Regina sudului” care ii au in prim plan pe actorii tai preferati.

David Zepeda si Angelique Boyer vin acasa din 27 august, de luni pana vineri, de la 20.30, intr-o noua poveste de dragoste captivanta “Abisul pasiunii” (“Abismo de pasion”) plina de iubire, intrigi si situatii inedite.  

Productia Televisa care este difuzata in peste 10 tari si se afla in topul audientelor “Canal de las Estrellas” din Mexic, aduce o poveste de dragoste speciala, presarata de iubiri nemarginite, destine ravasite de intrigi si secrete dezgropate peste ani.

Abisul pasiunii” este istoria unei tinere pe nume Elisa (Angelique Boyer) care se indragosteste de Damián (David Zepeda), insa iubirea lor este umbrita de rautatile celor din jur si de asemenea de dragostea obsesiva pe care Gael Arango (Mark Tacher) i-o poarta Elisei.

Protagonistul telenovelei, David Zepeda se intoarce ACASA, dupa ce a castigat milioane de fani gratie rolurilor din “Predestinati” si “Forta destinului”. De data aceasta, el este partenerul frumoasei actrite Angelique Boyer, ce a cucerit publicul odata cu personajul sau din “Rebelde: la familia”, difuzat de asemenea ACASA. David Zepeda il interpreteaza pe Damián Arango, cel mai bun prieten al lui Gael. Inca din copilarie, Damián este foarte apropiat de Elisa, insa mama sa nu este  de acord cu prietenia lor si il trimite la studii in strainatate. Cu toate acestea, peste ani, aceste sentimente se transforma intr-o iubire profunda pentru care este dispus sa lupte impotriva mamei sale si a celui mai bun prieten.

Din 31 august, vine ACASA si telenovela “Regina Sudului”. Aceasta spune de vineri pana duminica, de la 20.30, o poveste speciala, in care drogurile si lupta pentru supravietuire se impletesc cu o iubire pierduta si transforma complet o tanara inocenta intr-o femeie puternica si ambitioasa.

Regina Sudului” a fost cea mai scumpa productie realizata de Telemundo. Primul episod a avut cel mai mare rating inregistrat vreodata de o premiera Telemundo, iar ultimul episod a doborat recordurile de audienta din ultimii 19 ani ale televiziunii. De asemenea, telenovela a fost difuzata in peste 10 tari, in care a fost foarte bine primita de catre public si s-a mentinut in topul preferintelor telespectatorilor.

Scenariul telenovelei este adaptat dupa best-sellerul cu acelasi nume scris de Arturo Perez-Reverte. Autorul considera ca “este o telenovela perfecta si ca interpretarea protagonistei Kate del Castillo este splendida”.
Subiectul telenovelei a inspirat casa de productie Telemundo sa demareze o campanie sociala care a obtinut cu acest prilej o nominalizare la premiile Emmy.

Telenovela “Regina Sudului” spune povestea Teresei Mendoza interpretata de Kate del Castillo. Teresa este o tanara inocenta, care se indragosteste de un pilot implicat in mafia drogurilor. Acesta este ucis si ea fuge in Spania pentru a ramane in viata. Dincolo de naivitatea sa, se ascunde o personalitate puternica si o inteligenta remarcabila. Chiar daca in urma unor incidente, ea ajunge la inchisoare, Teresa razbate greutatilor si devine o femeie puternica, independenta, devine “Regina Sudului”.


 

Program Acasa TV
 • Marți
 • 06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  08:00 Indragostiti din interes
  60 min
  09:00 Trei surori
  60 min
  10:00 Si bogatii plang uneori
  120 min
  12:00 Mama vitrega-iubirea schimba tot
  60 min
  13:00 Cununa de lacrimi - povestea continua
  120 min
  15:00 Reteta fericirii
  120 min
  17:00 Si bogatii plang uneori
  60 min
  18:00 Cabo, iluzii in Paradis
  60 min
  19:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  21:00 Indragostiti din interes
  60 min
  22:00 Trei surori
  60 min
  23:00 Dragoste in alb si negru
  60 min
  00:00 Mama vitrega-iubirea schimba tot
  60 min
  01:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  03:00 Indragostiti din interes
  60 min
  04:00 Trei surori
  45 min
  04:45 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  05:15 Dragoste in alb si negru
  45 min
  06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
Modifică setările cookies