"Culorile iubirii", o poveste plina de intrigi si pasiune

Culorile iubirii , o poveste plina de intrigi si pasiune
Data publicarii: 02 Septembrie 2014

O noua premiera vine ACASa! Pe 8 septembrie actori dintre cei mai indragiti si talentati revin pe micul ecran intr-o poveste incendiara despre viata, iubire si intriga in telenovela “Culorile iubirii”. 

Actiunea se desfasoara in orasul Puebla, un oras al ingerilor si al demonilor care intra in viata prestigioasei familii Murillo din care fac parte Adriana (Ariadne Diaz), Magdalena (Ana Isabel Torre) si Rebecca (Michelle Renaud), orfane atât de mama, cât si de tata.

Adriana este casatorita cu Alonso Gaxiola (Horacio Pancheri), proprietarul unei fabrici de Talavera, iar cele doua surori ale Adrianei traiesc cu ei. Ei au un mariaj solid, in care totul pare minunat, insa nu-si dau seama ca Rebecca este o femeie capricioasa, dar suficient de inteligenta pentru a parea in fata tuturor un inger. Doar Magdalena stie ce gandeste sora sa si ii suspecteaza intentiile. 

Rebecca a fost intotdeauna indragostita in secret de Alonso, motiv pentru care o invidiaza pe Adriana. Acest sentiment se transforma in ura, mai ales in momentul in care afla ca  sora ei urmeaza sa devina mama. intre timp, Magdalena traieste o tragedie,  logodnicul ei dispare in ziua nuntii lor. Nu poate face fata situatiei si hotaraste sa se retraga intr-o manastire.

Dupa câteva zile de la plecarea Magdalenei din capitala, Alonso calatoreste in strainatate pentru a incheia o afacere si pentru a exporta produsele lor. in aceasta perioada, soarta lui Alonso si a Adrianei se schimba pentru totdeauna; ea are un accident si reuseste sa fie salvat doar copilul. Dupa tragedie, Alonso isi indreapta toata atentia catre fiica sa Lucia, fiind singura lui consolare, iar Rebecca incepe sa profite de situație. 

Povestea avanseaza 24 de ani, iar Alonso si Rebecca sunt casatoriti. Ea este acum  o mama adevarata pentru Lucia (Esmeralda Pimentel) si cea mai buna sotie din lume, devenind o adevarata doamna. Cuplul va avea inca o fiica, pe Nora (Ximena Romo). Ea este capricioasa, frivola si manipulatoare, la fel ca mama sa. 

Rebecca este plina de frustrari, stiind ca nu va avea niciodata dragostea deplina a lui Alonso, motiv pentru care incepe sa aiba relatii extraconjugale. Dupa ce isi umileste amantul, acesta se sinucide, iar ea isi reia viata ca si cum nimic nu s-ar fi intâmplat, fara sa ii peste ca familia lui si in principal, fratele sau, Marcelo (Erick Elías) vor sa afle toate dedesubturile acestei povesti.

Marcelo se muta in Puebla si nu ii ia mult timp sa descopere ca in sânul familiei Gaxiola se afla vinovatul pentru moartea fratelui sau. in dorinta lui de razbunare, se aliaza cu ei si fara sa isi dea seama se indragosteste de Lucia care il respinge la inceput. incet ea incepe sa il accepte in viata sa.

Intrigile, neintelegerile si problemele continua, iar trecutul pare sa revina. Tragediile se tin lant in aceasta familie, iar ocultul va iesi la lumina, ca de obicei. 

Program Acasa TV
 • Joi
 • 06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  08:00 Povestea de pe insula
  60 min
  09:00 Trei surori
  60 min
  10:00 Sa invingi destinul
  120 min
  12:00 Mama vitrega-iubirea schimba tot
  60 min
  13:00 Cununa de lacrimi - povestea continua
  120 min
  15:00 Reteta fericirii
  120 min
  17:00 Sa invingi destinul
  120 min
  19:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  21:00 Povestea de pe insula
  60 min
  22:00 Trei surori
  60 min
  23:00 Dragoste in alb si negru
  60 min
  00:00 Mama vitrega-iubirea schimba tot
  75 min
  01:15 Povestea de pe insula
  60 min
  02:15 Trei surori
  45 min
  03:00 Cununa de lacrimi - povestea continua
  90 min
  04:30 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  05:00 Dragoste in alb si negru
  60 min
  06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
Modifică setările cookies