AZI, de la 20:30 - “Emperatriz” o readuce ACASA pe Gabriela Spanic

AZI, de la 20:30 - “Emperatriz” o readuce ACASA pe Gabriela Spanic
Citeste mai mult despre: Emperatriz, Gabriela Spanic, telenovele
Data publicarii: 29 Mai 2012

Gabriela Spanic revine ACASA,  zilnic, intr-o noua superproductie care va cuceri publicul de la primul episod. “Emperatriz” va avea marea premiera pe 29 mai, la ora 20.30, aceasta fiind telenovela mult asteptata de fanii ei din Romania.

Artista care ne-a vizitat tara in anul 2004 la invitatia postului acasa, si-a dorit foarte mult rolul din aceasta telenovela. Pentru a-l obtine, ea a concurat cu actrite precum Edith Gonzales si Anette Michell. “Sunt foarte fericita ca sunt protagonista acestei telenovele. Am incredere in Dumnezeu ca acest personaj va avea un succes imens. Ce femeie nu s-a simtit vreodata inselata, abandonata sau tradata?” declara actrita.

Gabriela Spanic  interpreteaza in “Emperatriz” o femeie pasionala si fermecatoare care starneste atat teama cat si admiratia celor din jur. Emperatriz se ascunde sub o masca a arogantei si a superficialitatii, insa toate acestea sunt efectele suferintei indurate de-a lungul anilor: “Este o poveste impresionanta, este povestea unei femei care este orbita de dragoste. Ea este indragostita profund de Armando, personajul lui Omar Fierro, cu care are un copil. Aceasta isi sacrifica 8 ani din viata pentru a plati pentru o crima comisa de iubitul sau. In inchisoare naste o fetita, pe care tatal ei o ia in custodie. Cu toate acestea, ea continua sa creada in iubire. Anii trec si Emperatriz inca il asteapta pe barbatul de care este indragostita, dar intre timp, Armando s-a casatorit cu alta femeie”, povesteste actrita.
  
Telenovela “Emperatriz” care a fost vanduta in peste 25 de tari i-a adus artistei premiul “Califa de Oro”, in Mexic, in toamna anului trecut.   

Partenerul lui Gabi este Bernie Paz alaturi de care a mai lucrat la proiectul “Taramul pasiunii” si cu care s-a inteles foarte bine. Chimia dintre cei doi se va vedea si in aceasta noua poveste despre o femeie care isi doreste sa se razbune pentru a-si recapata linistea si fericirea. Bernie Paz, protagonistul telenovelei interpreteaza rolul lui Alejandro Miranda, un tanar carismatic cu o personalitate puternica si cu un dezvoltat simt al umorului. Acesta are o cariera stralucitoare careia i se dedica intru totul, insa viata lui se schimba din momentul in care o cunoaste pe Emperatriz.
          
Omar Fierro este Armando Mendoza, personajul care raveseste destinele personajelor si le umbreste fericirea. Acesta este un om deosebit de ambitios, fara niciun fel de scrupule. Armando profita de iubirea pura a lui Emperatriz si ii ruineaza viata.
 
Adriana Louvier o va interpreta pe Esther, fiica lui Armando si a lui Emperatriz. Aceasta este o tanara de 18 ani, care mosteneste farmecul si frumusetea mamei sale. Esther se indragosteste de Alejandro si astfel devine rivala celei care i-a dat viata.                                                

Gabriela Spanic spune povestea unei iubiri neimpartasite, macinate de tradare si suferinte, in telenovela “Emperatriz”, al carei debut va fi marti, 29 mai, la ora 20.30, acasa.

         

   

Program Acasa TV
 • Vineri
 • 06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  08:00 Indragostiti din interes
  60 min
  09:00 Trei surori
  60 min
  10:00 Cabo, iluzii in Paradis
  120 min
  12:00 Mama vitrega-iubirea schimba tot
  60 min
  13:00 Cununa de lacrimi - povestea continua
  120 min
  15:00 Reteta fericirii
  120 min
  17:00 Cabo, iluzii in Paradis
  120 min
  19:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  21:00 Indragostiti din interes
  60 min
  22:00 Trei surori
  60 min
  23:00 Dragoste in alb si negru
  60 min
  00:00 Mama vitrega-iubirea schimba tot
  60 min
  01:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  03:00 Indragostiti din interes
  60 min
  04:00 Trei surori
  45 min
  04:45 Ce se intampla, doctore?
  15 min
  05:00 Dragoste in alb si negru
  60 min
  06:00 Doctorul de case
  180 min
Modifică setările cookies