Reactii dupa vizionarea primul episod al telenovelei "Iubire si onoare" - partea a II-a - VIDEO

Reactii dupa vizionarea primul episod al telenovelei Iubire si onoare - partea a II-a - VIDEO
Data publicarii: 20 Septembrie 2010

Telenovela "Iubire si onoare" a avut in seara de 20 septembrie marea premiera. Intreaga distributie a urmarit cu sufletul la gura primul episod. Reporterii emisiunii au fost la fata locului sa vada cat de mari au fost emotiile protagonistilor.

Radu spune ca a inteles din reactia oamenilor ca a fost bine, dar lui i-a fost greu sa se uite. Mama lui i-a spus ca e multumita si-atunci e si el incantat. I-au placut foarte mult Augustin Viziru si Razvan Fodor. Madalina a spus ca inca are emotii, insa diferite de cele de inceput.

Acum asteapta reactiile publicului, care sunt foarte importante. A primit multe mesaje de la rpeiteni si familie, mesaje de felicitari, dar asteapta sa vada ce spun si ce-i de-acasa, telespectatorii care nu o cunosc personal. Radu spune ca va fi acasa la ora cand se va difuza cel de-al doilea episod si acolo nu va avea emotii la fel de mari.

Inapoi in studioul emisiunii, Cabral a explicat de ce a invitat oameni care cunosc lumea araba. Mioara Roman spune ca e discutabila intaietatea primei neveste, intrucat totate nevestele unui barbat musulman, indiferent daca sunt doua sau trei sau patru, trebuie sa fie tratate la fel. Celia a spus ca a impresionat-o foarte mult inceputul, in care Ilinca spunea ceea ce simte, plangea si juca extraordinar de bine.

Spune ca se regasea acolo, intrucat i s-a intamplat adesea sa planga si sa se intrebe de ce l-a iubit pe el. E foarte greu sa iubesti un om care e diferit de tine, asa cum era Kemal diferit de ea. Atunci cand stii ca urmeaza sa faci multe sacrificii mai tarziu, iti pui multe intrebari.

Cand, insa, pe langa problemele zilnice obisnuite, mai exista si acestea, care iti ingreuneaza si ele viata, e mult mai greu. Celia spune ca e pacat sa impui cuiva sa isi schimbe religia. Ea e foarte credincioasa si nu ar fi putut sa faca asta, desi crede ca Dumnezeu nu a vrut ca oamenii sa fie diferiti.

Nasser a remarcat faptul ca muzica s-a potrivit perfect cu sentimentele ilustrate in film. Instrumentele “sunt alese super”, asa ca el a tinut sa-i felicite pe cei care au ales muzica.

Doamna Mioara Roman a marturisit ca se astepta la mai putin, intrucat nu credea ca se va trece peste prejudecati, insa actorii au itnrat foarte bine in pielea eprsonajelor, s-a vazut ca le place si pe masura ce vor juca vor fi din ce in ce mai credibili.

Asa cum stiti, ideea telenovelei "Iubire si onoare" a plecat de la un concept care exista inca in lumea musulmana, si anume crima de onoare. In numele onoarei se petrec inca fapte terifiante in intreaga lume. Anual, 5000 de femei sint ucise de parinti, frati sau rude apropiate din cauza acestei practici absurde. In cadrul campaniei despre crima de onoare am aflat lucruri socante, care nu ne-au lasat indiferenti.

Povestile celor care au vazut, au auzit sau au simtit pe propria piele atrocitatile infaptuite in numele onoarei le-am aflat aici, Acasa. Marturiile lor ne-au cutremurat.

Program Acasa TV
 • Vineri
 • 06:00 Reteta fericirii
  120 min
  08:00 Povestea de pe insula
  60 min
  09:00 Iubirea are numele tau
  60 min
  10:00 Iubiri fara hotar
  120 min
  12:00 Sunt a nimanui
  60 min
  13:00 Mai mult decat o familie
  120 min
  15:00 Reteta fericirii
  120 min
  17:00 Iubiri fara hotar
  120 min
  19:00 Iubirea are numele tau
  60 min
  20:00 Mancare pe care
  60 min
  21:00 Povestea de pe insula
  60 min
  22:00 Inima de tigan
  90 min
  23:30 Sunt a nimanui
  60 min
  00:30 Iubirea are numele tau
  60 min
  01:30 Povestea de pe insula
  60 min
  02:30 Inima de tigan
  105 min
  04:15 Doctorul casei
  45 min
  05:00 Mancare pe care
  60 min
  06:00 Gospodar fara pereche
  120 min
Modifică setările cookies