Alina Chivulescu si Sabina Posea, nevestele lui Denis Stefan in "Iubire si onoare" - GALERIE FOTO

Alina Chivulescu si Sabina Posea, nevestele lui Denis Stefan in Iubire si onoare - GALERIE FOTO
Data publicarii: 19 Iulie 2010

In cel mai nou proiect MediaPro Pictures pentru ACASA, “Iubire si onoare”, Alina Chivulescu si Sabina Posea vor fi cele doua sotii ale lui Denis Stefan. Actorul Catalin Catoiu il va interpreta pe colegul de breasla si partenerul de afaceri al lui Denis Stefan.

Pentrul rolul din “Iubire si onoare”, Denis Stefan va imbraca din nou hainele albe de doctor, de aceasta data, ale unui chirurg plastician de origine araba, Rashid Hammond, care a studiat la Facultatea de Medicina din Bucuresti:

Cred ca Rashid este o persoana care incearca si reuseste cel putin pana la un punct sa pastreze un echilibru intre traditiile emiratului din care provine si viata si profesia lui din Romania. Rashid e un personaj care se va intalni datorita profesiei lui cu intamplari atat amuzante cat si dramatice. Noul proiect ACASA va surprinde telespectatorii prin tema aleasa, prin noile conflicte si prin personajele foarte interesante”, spune Denis Stefan.

Alina Chivulescu
o va interpreta pe frumoasa Amina, prima sotie a doctorului Rashid, de origine musulmana. Isi iubeste la nebunie sotul si  pentru ca acesta sa nu fie acuzat de bigamie in tara sa, accepta sa treaca in fata romanilor drept sora lui: “Pentru mine acest rol inseamna bucuria unui nou inceput, a revederii colegilor. Totodata am parte si de emotii pentru ca voi juca un rol greu, un rol care ma poarta in alta lume, cel al unei femei musulmane. In religia musulmana femeile sunt supuse unor reguli foarte stricte. Personajul pe care-l voi interpreta este o femeie foarte intelegatoare care, chiar daca nu a avut sansa sa faca studii, are intelepciunea femeii simple”, povesteste Alina Chivulescu.

Sabina Posea va fi Silvia, sotia romanca a doctorului Rashid Hammond (Denis Stefan), care lucreaza intr-o firma de PR. Actrita marturiseste ca e foarte dornica sa-si cunoasca personajul: “Silvia are o personalitate complexa, cameleonica, este un personaj diferit de ce am interpretat pana acum. Telespectatorii vor descoperi ca sotiile se inteleg bine si il iubesc la nebunie pe Rashid”.

Inainte de a incepe filmarile la cea mai noua telenovela ce va fi difuzata din toamna, ACASA, Sabina Posea a fost in vacanta si si-a incarcat bateriile pe meleaguri frantuzesti, dar si la malul Marii Negre: “Am fost din nou in Franta, unde mi-am vizitat cativa prieteni foarte dragi, de asemenea am mai petrecut cateva zile la mare, in Vama Veche.
Am avut o vacanta relaxanta si m-am bucurat la maxim de timpul libe
r”, spune Sabina.

Catalin Catoiu
va avea rolul lui Abdulah Khallid, un doctor ginecolog din Liban, care este un fustangiu notoriu. Impreuna cu prietenul lui, Rashid Hammond (Denis Stefan), Abdulah a infiintat o clinica de chirurgie plastica si fertilizare in vitro. 

Din aceasta toamna, ACASA, in telenovela „Iubire si onoare”,  telespectatorii ii vor putea urmari pe Alina Chivulescu, Sabina Posea, Denis Stefan si Catalin Catoiu intr-o poveste exotica care vorbeste despre destine frante, iubiri interzise si dragoste fara limite.

Program Acasa TV
 • Luni
 • 06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  08:00 Indragostiti din interes
  60 min
  09:00 Trei surori
  60 min
  10:00 Cabo, iluzii in Paradis
  120 min
  12:00 Mama vitrega-iubirea schimba tot
  60 min
  13:00 Secretul meu
  120 min
  15:00 Reteta fericirii
  120 min
  17:00 Cabo, iluzii in Paradis
  120 min
  19:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  21:00 Indragostiti din interes
  60 min
  22:00 Trei surori
  60 min
  23:00 Dragoste in alb si negru
  60 min
  00:00 Mama vitrega-iubirea schimba tot
  60 min
  01:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  03:00 Indragostiti din interes
  45 min
  03:45 Trei surori
  60 min
  04:45 Ce se intampla, doctore?
  15 min
  05:00 Dragoste in alb si negru
  60 min
  06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
Modifică setările cookies