Un actor din serialul "Agniphera - Jocul cu focul" recunoaște că mariajul său este aranjat - FOTO

Un actor din serialul Agniphera - Jocul cu focul recunoaște că mariajul său este aranjat - FOTO
Autor: Cristiana Trifu Data publicarii: 16 Martie 2022

Ankit Gera, cel care joacă rolul lui Anurag Singh din serialul Agniphera-Jocul cu focul, spune că mariajul său a fost aranjat de către familie. Actorul de 34 de ani s-a căsătorit anul trecut în iunie, în cadrul unei ceremonii la care au participat doar 10 oameni

El s-a căsătorit cu Rashi, o indiancă din Nigeria, cu care a avut o primă întâlnire în aprilie 2021, fiind o căsătorie aranjată de familie. 

Căsătorie aranjată

O căsătorie aranjată este una în care o altă persoana în afară de cuplu alege partenerii fără un proces de curtare. Astfel de căsătorii au rădăcini adânci în familiile aristocratice din întreagă lume. Astăzi se practică în Pakistan, India, Bangladesh, Africa, Asia de Est. Este decisă de părinți sau un membru mai în vârstă al familiei.

Actorul Ankit Gera a jucat în mai multe seriale indiene și a participat la reality-show-ul „Big Boss”, prezentat de Salman Khan. Pe starul indian îl puteți revedea în serialul Agniphera-Jocul cu focul alături de actrițele Yukti Kapoor și Simran Kaur.

Sinopsis Agniphera - Jocul cu focul

Noul serial indian de la Acasă TV are 482 de episoade și a fost difuzat în țara-mamă între 2017 și 2019. Tânărul absolvent Anurag Singh (Ankit Gera) revine de la Londra în orașul natal, în India, iar familia îi aranjează căsătoria cu inocenta Shrishti (Simaran Kaur), studentă la Drept, însă mama lui îl vrea căsătorit cu bogata și răsfățata Ragini (Yukti Kapoor). El decide să se însoare cu tânăra studentă, dar în ziua nunții se întâmplă un eveniment neprevăzut.

Povestea unui triunghi amoros

 La un moment dat, acțiunea suferă un salt în timp de 20 de ani, urmărind destinele celor două fiice ale protagoniștilor. 

„Povestea este neobișnuită, diferită de ceea ce am văzut la televizor până acum. este o dramă de familie inedită, în care îl interpretez pe Anuragh, un bărbat este extrem de răsfățat de familia lui. Este încăpățânat din fire și obișnuit să procedeze cum dorește el în majoritatea situațiilor. Serialul urmărește încercarea lui de a alege mireasa potrivită, de dragul familiei sale”, a declarat protagonistul Ankit Gera.

Fata rea, Ragini, este interpretată de actrița Yukti Kapoor, care își caracterizează personajul asfel: „Ragini este un fată care are propriul mod de a ieși din situații și, de cele mai multe ori, arma ei are ultimul cuvânt. Este aspră și dură din fire, dar are propriile ei ciudățenii, care o fac adorabilă”. 

Shrishti, este descrisă de actrița Simran Kaur drept „combinația perfectă de valori tradiționale și etică. Ea își folosește educația pentru a face dreptate tuturor celor din jur. Deoarece este avocat, ea respectă regulile”.

Foto Instagram

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Casa, super-casa
  165 min
  08:45 Lectii de viata
  75 min
  10:00 Jumatati perfecte
  105 min
  11:45 Betty in New York
  195 min
  15:00 Cununa de lacrimi - povestea continua
  300 min
  20:00 Inima de tigan
  90 min
  21:30 Inimi vanilate
  120 min
  23:30 Vlad
  60 min
  00:30 Betty in New York
  165 min
  03:15 Inimi vanilate
  90 min
  04:45 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  05:15 Vlad
  45 min
  06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
Modifică setările cookies