TikToker-ul Augustin Zainea despre un concurent de la Mâncare pe care: "Avea aceeași culoare ca și creveții"

TikToker-ul Augustin Zainea despre un concurent de la Mâncare pe care: Avea aceeași culoare ca și creveții
Citeste mai mult despre: Augustin Zainea, Mancare pe care
Autor: Cristina Raceala Data publicarii: 23 Mai 2022

Emisiunea Mâncare pe care revine astăzi, începând cu ora 20:00, Acasă! Show-ul urmărește cinci persoane care se luptă pentru titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină” și pentru premiul de 5000 de lei, găzduind în propria casă o cină cu trei feluri de mâncare. La sfârșitul serii, fiecare oaspete va acorda note, atât preparatelor, cât și atmosferei. 

Primul concurent care va găzdui o cină delicioasă va fi Roxana Lupea. Aceasta va încerca să îi impresioneze pe Anca Vitan, Sergiu Luculescu, Alexandru Burtea și Augustin Zainea, un celebru creator de conținut, din mediul online, care este urmărit de peste 250.000 de oameni. Meniul va fi compus din creveți cu sos cocktail, somon în fistic, legume, chipsuri de morcov și panna cotta. Însă oaspeții nu vor fi prea încântați de alegerile gazdei: „Mâncăm aici și murim acasă”, va spune Anca mai mult sau mai puțin în glumă. 

În plus, unuia dintre concurenți i se va face rău la vederea aperitivului: „Vreau să îmi cer scuze, nu o să pot să mănânc. Am o ușoară senzație de vomă”, va mărturisi Sergiu înainte de a ieși să ia puțin aer. De asemenea, starea de sănătate a bărbatului va îngrijora și restul concurenților: „Avea aceeași culoare ca și creveții. Mă gândeam să sun la salvare!”, va spune Augustin. 

Deși meniul nu va fi impresionant, surpriza serii o să-i amuze: cei cinci participanți ai emisiunii se vor juca... limbo! Acest joc îi va pune în dificultate pe câțiva dintre ei: „Am doi metri. Mă vezi pe mine făcând limbo? Ar trebui să fac în genunchi!”, se va plânge Alexandru. Mai mult decât atât, unul dintre invitați va fi pe cale să se accidenteze: „Anca a căzut la limbo pentru că se ținea de fustă, era stresată. Ea trebuie să știe ca în alte seri să nu-și mai ia fustă, că cine știe cine ne aduce o bară de streaptease și trebuie să fim pregătiți”, va spune Augustin. 

Cât despre atmosferă, părerile vor fi împărțite. „Chiar mi-a plăcut, a fost o atmosferă foarte mișto”, va declara Augustin în timp ce Sergiu nu îi va împărtăși părerea: „Mi s-a părut ușor un priveghi”. 

Cina se va încheia cu o jurizare ca la carte. Pentru a vedea ce note va primi Roxana Lupea din partea celor patru oaspeți, dar și cum se vor descurca restul concurenților în serile următoare, urmăriți Mâncare pe care, de luni până vineri începând cu ora 20:00, Acasă. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Casa, super-casa
  165 min
  08:45 Lectii de viata
  75 min
  10:00 Jumatati perfecte
  105 min
  11:45 Betty in New York
  195 min
  15:00 Cununa de lacrimi - povestea continua
  300 min
  20:00 Inima de tigan
  90 min
  21:30 Inimi vanilate
  120 min
  23:30 Vlad
  60 min
  00:30 Betty in New York
  165 min
  03:15 Inimi vanilate
  90 min
  04:45 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  05:15 Vlad
  45 min
  06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
Modifică setările cookies