Preparatele câștigătoarei Mâncare pe care au determinat un concurent să exclame: "O iau de nevastă, o fur!"

Preparatele câștigătoarei Mâncare pe care au determinat un concurent să exclame: O iau de nevastă, o fur!
Citeste mai mult despre: Mancare pe care
Autor: Cristina Raceala Data publicarii: 18 Iunie 2022

Lupta de săptămâna aceasta pentru titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină” din cadrul emisiunii Mâncare pe care a luat sfârșit. 

Alin, Loredana, Sergio, Simona și Mălina au găzduit pe rând, de luni până vineri, de la ora 20:00, Acasă, câte o cină delicioasă, iar premiul de 5.000 de lei a fost câștigat de către Mălina Manolache, mamă, soție și cofetar.

Câștigătoarea a încercat pe cât posibil să își delecteze invitații cu preparate gustoase: plăcintă cu carne, mușchi de vită cu unt, tocăniță de hribi, piure de cartofi și savarină. Felurile de mâncare au stârnit atât controverse, cât și entuziasm în rândul concurenților: „Eu nu am mai văzut așa ceva. Am trăit să o văd și pe asta. Dacă îmi place, o iau de nevastă, o fur!”, a declarat Sergio. „Este cel mai bun aperitiv de până acum, iar felul principal m-a uns pe suflet”, a spus Alin. 

Atmosfera a fost una cât se poate de primitoare deoarece Mălina a pregătit două surprize distractive pentru oaspeții săi. Prima dintre ele a constat într-o trupă de muzică de petrecere, ce a cântat LIVE chiar în curtea gazdei. „M-a încântat foarte, foarte tare primirea. M-am simțit foarte bine”, a mărturisit Simona, care nu s-a oprit nici măcar o secundă din dans. Totuși, părerea concurentei nu a fost împărtășită de Alin, care a stat pe scaun pe toată durata momentului: „Din păcate, nu dansez de fel, dar am apreciat momentul”.

Cea de-a doua surpriză le-a pus la încercare îndemânarea participanților fiindcă aceștia au avut de realizat și decorat macheta unui tort cu emblema emisiunii! „A fost pentru prima oară când am asamblat un tort și chiar am fost foarte curios”, a povestit Alin. Și Simona s-a declarat încântată de activitate: „Mi-a plăcut foarte mult momentul special pentru că ne-a făcut să interacționăm unii cu alții”. 

Mălina a fost surprinsă de faptul că a fost declarată „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”: „Locul 1 la capitolul noroc, dar la capitolul concursuri n-am câștigat niciodată. De acum, mă voi gândi întotdeauna că sunt o câștigătoare. Nu-mi vine să cred!”, a spus aceasta plină de emoție.

Nu uitați că de luni începe o nouă serie de cine pline de surprize și preparate delicioase, realizate de concurenți gata să demonstreze că ei sunt gazda perfectă, doar în cadrul emisiunii Mâncare pe care, de luni până vineri, începând cu ora 20:00, Acasă. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Partener de proba AU - S1
  120 min
  08:00 Dragoste si literatura
  120 min
  10:00 Partener de proba AU - S1
  120 min
  12:00 Frumoasa si bestiile
  169 min
  15:00 Ajutor, ma indragostesc!
  282 min
  20:00 Lectii de viata
  60 min
  21:00 Invitatie la nunta
  120 min
  23:00 Vlad
  60 min
  00:00 Frumoasa si bestiile
  150 min
  02:30 Invitatie la nunta
  105 min
  04:15 Vlad
  45 min
  05:00 Lectii de viata
  60 min
  06:15 Dragoste si alte complicatii
  105 min
Modifică setările cookies