Povesti speciale sambata, la “O scrisoare pentru tine”

Povesti speciale sambata, la “O scrisoare pentru tine”
Data publicarii: 27 Aprilie 2007

Carmen Tănase, gazda emisiunii, va prezenta şi în această ediţie cazuri emoţionante.

Maria are 37 de ani şi a scris la “O scrisoare pentru tine” pentru a-şi reuni familia. Unchiul ei a avut trei copii: Vasile (fiul din prima căsătorie care locuişte în Bucureşti), Vasile şi Claudiu (copii din a doua căsătorie care acum locuiesc la Timişoara, respectiv Deva). Cei doi fii din a doua căsătorie a bărbatului ştiu că au un frate vitreg, dar nu ştiu unde se află acesta. Pe de altă parte, Vasile, fiul din Bucureşti, nu ştie că mai are încă doi fraţi. Maria, verişoara lor, a apelat la “O scrisoare pentru tine” pentru că-şi doreşte să-i regăsească pe toţi cei trei şi să reunească familia.

O altă poveste specială este a Loredanei, care a fugit în urmă cu doi ani în Spania. Părinţii ei nu au ştiut nimic până în momentul în care fata a ajuns la Madrid, i-a sunat şi le-a spus unde este. Loredana a rămas în Spania şi locuieşte de atunci cu prietenul ei şi cu părinţii acestuia. Tânăra este foarte fericită că se află lângă bărbatul pe care-l iubeşte, vrea să-i ceară iertare mamei pentru modul în care a plecat şi mai ales doreşte să o facă să-nţeleagă cât de mult se iubesc ea şi Laurenţiu. Loredana vine însoţită de prietenul ei, Laurenţiu, care vrea să le ceară părinţilor fetei binecuvântarea.

Toţi cei care vor urmări ediţia de sâmbătă a emisiunii “O scrisoare pentru tine” vor putea afla şi povestea lui Giani, un copil supradotat care a ajuns campion naţional la arte marţiale. Băiatul a fost pe punctul de a renunţa la artele marţiale din cauza situaţiei financiare proaste a părinţilor, dar l-a întâlnit pe antrenorul de wushu Petru Grindeanu care l-a sprijinit pe Giani cum a putut. Antrenorul nu i-a cerut tânărului bani pentru antrenamente, iar de câte ori mergeau în campionatele internaţionale acesta plătea costurile transportului, cazării şi echipamentelor. Giani vine la “O scrisoare pentru tine” pentru a-i mulţumi antrenorului său că i-a oferit şansa să arate ce poate şi pe plan internaţional.

Acestea sunt doar câteva dintre cazurile pe care Carmen Tănase, emisarul-şef Pavel Bartoş şi ajutoarele sale, Selena, Anca Florescu, Marco şi Ionuţ Pavăl, le vor aduce în casele telespectatorilor ACASĂ, sâmbătă, 28 aprilie, de la orele 20:30, la “O scrisoare pentru tine”.

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Casa, super-casa
  165 min
  08:45 Lectii de viata
  75 min
  10:00 Jumatati perfecte
  105 min
  11:45 Betty in New York
  195 min
  15:00 Cununa de lacrimi - povestea continua
  300 min
  20:00 Inima de tigan
  90 min
  21:30 Inimi vanilate
  120 min
  23:30 Vlad
  60 min
  00:30 Betty in New York
  165 min
  03:15 Inimi vanilate
  90 min
  04:45 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  05:15 Vlad
  45 min
  06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
Modifică setările cookies