Pavel Bartoș jurizează preparatele chefilor în noua ediție MasterChef: Restul e plăcere 

Pavel Bartoș jurizează preparatele chefilor în noua ediție MasterChef: Restul e plăcere
Citeste mai mult despre: Masterchef: Restul e placere, Pavel Bartos
Autor: Cristina Raceala Data publicarii: 14 Mai 2022

Diseară, de la 20:00, pe ACASĂ, continuă provocările într-o nouă ediție MasterChef: Restul e plăcere. Chef Joseph Hadad, Chef FOA și Chef Radu Dumitrescu vor fi nevoiți să gătească cu resturi și să respecte tema propusă de invitatul special, care îi va juriza la final.

Nu va fi ușor pentru că este un Chef al... degustărilor și urmărește cu atenție fiecare ediție a show-ului culinar. „Vă spun din start, sunt un fan MasterChef. Mă uit de la primul sezon și datorită MasterChefului gătitul, în România, a devenit cool”, va spune Pavel Bartoș, cel care va veni diseară cu ingredinetele surpriză. 

Pavel le va spune chefilor că trebuie să reinterpreteze bucătăria românească, lucru care îi va pune în dificultate. „Acum începe adevăratul show!”, va spune Radu, după ce va vedea resturile pe care trebuie să le folosească în preparatul său. „Ceea ce experimentează Radu acum este un soi de panică”, va afirma FOA.

Am observant că provocările de pe panou sunt din ce în ce mai grele”, va spune Hadad, în momentul când va trebui să dea cu zarul pentru provocarea serii. „Sunt ghinionistul de serviciu!”, remarcă, din nou, chef Dumitrescu. Cum vor trebui să-și modifice farfuriile, la jumătatea probei, aflăm în câteva ore. 

Și tensiunile dintre ei vor ieși la iveală, iar Hadad îi va spune lui Radu: „Iar te plângi! Eu aștept ziua în care o să vină Radu fără nicio observație, să tacă puțin și să-și vadă de mâncarea lui!”. „De obicei, când doi se ceartă, Foa câștigă!”, va fi concluzia finală! Însă cel mai intens moment va fi la... degustare: „S-a jucat cu mintea noastră și a fost cea mai lungă jurizare. A distrus tot!”. Ce va face Pavel Bartoș de îi va șoca pe cei trei chefi, aflăm diseară, de la 20:00, pe ACASĂ, la MasterChef: Restul e plăcere.

Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Casa, super-casa
  165 min
  08:45 Lectii de viata
  75 min
  10:00 Jumatati perfecte
  105 min
  11:45 Betty in New York
  195 min
  15:00 Cununa de lacrimi - povestea continua
  300 min
  20:00 Inima de tigan
  90 min
  21:30 Inimi vanilate
  120 min
  23:30 Vlad
  60 min
  00:30 Betty in New York
  165 min
  03:15 Inimi vanilate
  90 min
  04:45 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  05:15 Vlad
  45 min
  06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
Modifică setările cookies