(P) Vacanța de Revelion - destinații pe ultima sută de metri

(P) Vacanța de Revelion - destinații pe ultima sută de metri
Data publicarii: 16 Decembrie 2020

A început deja luna cadourilor, se aud colinde prin magazine și toată lumea se agită după cumpărături.

Da, se mai termină un an, și nu unul oarecare, ci o perioadă dificilă, cu multe griji și necazuri. A venit vremea să uiți de cele rele și să aduci un strop de bucurie pentru tine și cei dragi.

Cum să faci acest lucru? Cu o vacanță de Revelion 2021. Este pe ultima sută de metri, așa este, dar cu atât mai mare este bucuria plecării, deja simți emoția călătoriei și zarva împachetării bagajelor, cu toți ai casei grăbiți să pună în valize cele mai neașteptate lucruri.

Toate bune și frumoase, dar încotro s-o pornești, acum, când restricțiile de transport și regulile de izolare sunt mai serioase decât oricând? 

Iată câteva sugestii pentru destinații pe ultima sută de metri, cât să nu pierzi trenul sau avionul și de data asta:

Revelion exotic

Alege ce-ți place dintre aceste destinații exotice pentru Revelion 2021 și petrece  alături de cei dragi, să începi anul cu veselie:

Revelion în Egipt

Alege un sejur de Revelion în Egipt, într-un resort all inclusive și beneficiezi de oferte avantajoase, cu servicii complete: asistență turistică pe toată durata vacanței, transport, cazare și agrement: plajă și spa la Marea Roșie, vizite la principalele atracții turistice din Țara Faraonilor.

Poți să petreci de Revelion la Hurghada, Sharm el Sheikh sau Cairo, Egiptul este loc fascinant, cu oameni ospitalieri și spectaculoase răsărituri de soare.

Revelion în Antalya

Dacă vrei să fii mai aproape de casă, optează pentru un Revelion în Antalya, la Belek, Lara sau Side, în resorturi all-inclusive la Marea Mediterană.

Te vei bucura de o adevărată vară în mijlocul iernii, vei degusta specialități culinare mediteraneene, cu influențe orientale și te vei relaxa cu tratamente la spa și talasoterapie.

Revelion în Maldive

Ești în căutare de liniște, peisaje tropicale și un strop de romantism? Încearcă o vacanță de Revelion în Maldive, șiragul de insule din Oceanul Indian, care formează o valoroasă perlă turistică, apreciată de călătorii din toată lumea.

Aici te relaxezi în hoteluri all-inclusive din resorturi de lux sau poți să optezi pentru cazare în faimoasele vile lacustre. Începe noul an cu o fiesta tropicală, la care să dansezi pe ritmuri latino și să bei cocktailuri exotice.

Revelion în Zanzibar

Pentru un revelion neuitat alege o vacanță în Zanzibar, exoticul arhipelag din Tanzania unde Oceanul Indian oferă cele mai frumoase peisaje, cu insule pitorești și plaje cu nisip fin.

Găsești aici o interesantă cultură creolă, arhitectură tradițională și rezervații naturale cu specii de floră și faună unice în lume.

Revelion în România

Dacă nu vrei să pleci peste mări și țări, încearcă o vacanță de Revelion pe ultima sută de metri în România, pentru că ai de unde să alegi:

Revelion la ski în stațiunile de munte

Destinațiile tradiționale de pe Valea Prahovei: Predeal, Sinaia, Poiana Brașov sau Bran te așteaptă cu stațiuni montane unde ofertele de de cazare, ospitalitate, recreere și sporturi hibernale sunt pe toate gusturile.

Revelion rustic în Transilvania și Maramureș

Ți-e dor de o iarnă ca-n copilărie, cu colinde, cozonaci, vin fiert și brazi plini de zăpadă? Hai de Revelion la Cund, în inima Transilvaniei, în Covasna sau la Baia Mare, să petreci de anul nou cu slană și horincă.

Găsești oferte turistice la hoteluri, pensiuni și cabane, așa că alege ce-ți place și petrece românește, trei zile și trei nopți, ca-n povești.

Revelion la spa în Delta Dunării sau Băile Felix

Pentru relaxare la spa alege să mergi lângă Oradea, la Băile Felix sau în Delta Dunării, la noile facilitpăți wellness disponibile în inima naturii, printre stuf și lacuri.

Beneficiezi de dotările moderne pentru balneoterapie și te bucuri de diverse facilități de agrement precum călărie, pescuit, minigolf sau bowling. Iar piscinele în aer liber cu apă fierbinte sunt sănătate curată!

Alege ce-ți place pentru vacanța de Revelion dintre aceste destinații pe ultima sută de metri și bucură-te de o petrecere pe cinste la trecerea în noul an!

Program Acasa TV
 • Marți
 • 06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  08:00 Indragostiti din interes
  60 min
  09:00 Trei surori
  60 min
  10:00 Cabo, iluzii in Paradis
  120 min
  12:00 Mama vitrega-iubirea schimba tot
  60 min
  13:00 Secretul meu
  135 min
  15:15 Reteta fericirii
  105 min
  17:00 Cabo, iluzii in Paradis
  120 min
  19:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  21:00 Indragostiti din interes
  60 min
  22:00 Trei surori
  60 min
  23:00 Dragoste in alb si negru
  75 min
  00:15 Mama vitrega-iubirea schimba tot
  60 min
  01:15 Iubirea are numele tau
  120 min
  03:15 Indragostiti din interes
  60 min
  04:15 Trei surori
  45 min
  05:00 Dragoste in alb si negru
  60 min
  06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
Modifică setările cookies