(P) Top 5 branduri cool în 2020

(P) Top 5 branduri cool în 2020
Data publicarii: 18 Septembrie 2020

În alcătuirea garderobei personale ar fi bine să ții cont de câteva criterii esențiale: stilul vestimentar, felul tău de a fi și, nu în ultimul rând, calitatea. 

Calitatea se reflectă prin materialele din care sunt confecționate piesele vestimentare, prin croiala acestora și, bineînțeles, prin design. Totodată, cu cât un articol este mai calitativ, cu atât el te va însoți mai multe sezoane la rând - cu alte cuvinte, va trece cu brio proba timpului.

Unele branduri din industria fashion se disting de celelalte prin calitatea înaltă pe care o oferă clienților, motiv pentru care sunt îndrăgite pe plan internațional. Mai mult decât atât, brandurile de succes reușesc să se mențină în topul preferințelor cumpărătorilor ani la rând. 

În articolul de astăzi îți prezentăm 5 branduri cool care se mențin pe poziții și în 2020 și care, cu siguranță, vor fi îndrăgite și în anii următori.

Levi’s

Cu siguranță unul dintre cele mai apreciate branduri de jeanși și, în general, de articole vestimentare din denim din toate timpurile, Levi’s își menține binemeritatul loc și în clasamentul celor mai apreciate mărci din industria de fashion și în 2020. 

Brandul american a scos primele produse pe piață în anul 1853, iar de-a lungul timpului s-a ghidat după valori precum: empatie față de nevoile și dorințele cumpărătorilor, integritate (manifestată prin etică și sustenabilitate), originalitate și curaj. 

De altfel, Levi’s nu este doar un producător de jeanși potriviți pentru toate gusturile, siluetele și așteptările celor mai exigenți consumatori, ci este și un producător care acordă atenție efectelor pe care confecționarea articolelor vestimentare le are asupra mediului înconjurător. 

Astfel, dacă îți dorești și să susții brandurile care realizează lucrurile într-un mod sustenabil, ai un motiv în plus de a include Levi’s pe lista brandurilor de la care merită să ai în garderobă cel puțin o piesă vestimentară.

Dior

Fondat în 1946 de către designerul francez Christian Dior, brandul care îi poartă și astăzi numele este una dintre cele mai apreciate mărci premium din întreaga lume. Dior s-a remarcat, de-a lungul timpului, prin produsele atemporale, pline de eleganță. Articolele vestimentare produse de brandul Dior se caracterizează, printre altele, și prin prezența elementelor florale și a cromaticii rafinate. De asemenea, rochiile care evidențiază talia și zona bustului, subliniind astfel eleganța și senzualitatea trupului feminin, sunt un alt trademark al brandului de lux Dior.

Astăzi, brandul scoate pe piață produse din diverse categorii: de la articole vestimentare precum rochii, pantaloni, jeanși, până la încălțăminte și chiar produse cosmetice. 

Nike 

Atunci când vine vorba de branduri renumite pentru articolele de încălțăminte sport, este imposibil să nu îți treacă prin minte Nike - brand care, deși reinventează unele produse și le adaptează vremurilor actuale, continuă să păstreze și ceva din farmecul stilului clasic. 

Deși Nike este recunoscut mai degrabă pentru încălțămintea sport, acesta scoate pe piață și articole vestimentare destinate diverselor sporturi sau chiar petrecerii timpului liber. Prin urmare, brandul reușește să îmbine armonios produsele sport și produsele sport-casual, acestea din urmă fiind la mare căutare de către cei care își doresc piese vestimentare și de încălțăminte cu un design plăcut și, totodată, cât mai confortabile. 

Balenciaga 

Balenciaga este, fără doar și poate, unul dintre cele mai cunoscute branduri spaniole premium. Fondat în 1917 de către designerul Cristóbal Balenciaga, brandul s-a remarcat, încă de la început, prin faptul că a revoluționat industria de fashion feminină, prin aducerea în atenția publicului a unor articole vestimentare îndrăznețe și totuși sobre (comparativ cu creațiile designerului Christian Dior, de exemplu).

Una dintre realizările sale cele mai importante ale brandului Balenciaga este introducerea rochiei-sac, extrem de apreciată și astăzi, în 1957.

Dacă îți dorești să îți îmbogățești garderoba cu un articol vestimentar al acestui brand de lux, îți sugerăm să arunci o privire pe produsele Balenciaga de la B-mall.ro.

Birkenstock

Cu o experiență de aproape 250 de ani în industria de încălțăminte, Birkenstock este unul dintre brandurile germane apreciate la nivel internațional în primul rând pentru senzația sporită de confort pe care o oferă produsele sale, prin nivelul înalt de calitate, prin rezistența îndelungată, precum și prin funcționalitate. De altfel, Birkenstock a introdus termenul de footbed, atât de popular în zilele noastre.

Toate cele 5 branduri prezentate în articolul de astăzi oferă cumpărătorilor săi calitate la cel mai înalt nivel. Prin urmare, dacă îți dorești să-ți construiești o garderobă care să treacă, fără probleme, testul timpului, merită să investești în articole produse de branduri consacrate, care își respectă cumpărătorii. 

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Acasa la romani
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies