(P) Protejează-ți bugetul și joacă la cazino online

(P) Protejează-ți bugetul și joacă la cazino online
Autor: Raluca Gheorghe Data publicarii: 20 Iulie 2021

În cazul în care îți place să joci la cazino și vrei să te bucuri mult mai relaxat de distracție, ne-am gândit să-ți oferim câteva informații care te pot ajuta să ai grijă mai mult de bugetul tău. 

Soluțiile disponibile pe platforme specializate de pe internet îți oferă șansa de a avea mai mult control asupra banilor alocați și asupra acțiunilor tale. De aceea, pentru mai multă siguranță și confort joacă la cazino online.

Fiind vorba de jocuri care implică un grad de probabilitate foarte mare, șansele de câștig trebuie să fie întotdeauna evaluate în mod realist și cu prudență. Astfel înainte de te gândi la profit, ia în calcul posibilitatea de a te antrena mai bine și de a putea să joci mai mult cu mai puțini bani.

Cum să-ți protejezi cât mai bine bugetul dacă vrei să joci la un cazino online?

Dacă ai mai jucat la un cazino, cu siguranță ai aflat că orice joc ai alege, fie sloturi, ruletă, blackjack, păcănele etc. norocul și șansa joacă un rol important. Dacă vrei să ții sub control bugetul, să joci mai mult de plăcere, iată de ce trebuie să ții seama:

1. Joacă mai întâi pe un cont demo

Fie că vrei să joci la o sală de jocuri sau online, de ce să nu profiți de varianta unui cont de antrenament și pregătire. Chiar dacă nu implică aceeași adrenalină ca jocul pe bani, te poate ajut să-ți reamintești reguli și să-ți faci strategii, pe care să le pui cu mai multă experiență la lucru, în jocul real.

Aspectul este cu atât mai important atunci când vrei să încerci un joc sau un slot nou. Antrenamentul gratuit îți va spune dacă este potrivit pentru tine și dacă merită să-l încerci cu bani.

2. Nu te lăsa condus de emoții

Una dintre cele mai grele reguli ce trebuie respectate pentru a-ți ține bugetul sub control este aceea de a nu te lăsa stăpânit de emoții, nici atunci când pierzi, nici atunci când câștigi. Stabilește-ți limite clare, nu juca mai mult ca să recuperezi și nici ca să faci un profit și mai mare.

3. Pune limite de buget

În cazul în care vrei să ții sub control bugetul, joacă o sumă limitată de bani în joc. Nu pleca la drum cu un buget flexibil, foarte la îndemână, la care să apelezi impulsiv. Astfel îți poți limita pierderile și îți poți ține neatinși banii destinați altor lucruri sau activități.

4. Stabilește-ți realist ce șanse de câștig ai

În funcție de statistici, observație și noroc, orice jucător are șansa sa. Dacă la ruletă acestea pot fi calculate în funcție de număr, culoare, par-impar, linie sau duzine, la sloturi și păcănele va fi mai greu de evaluat.

Oricare ar  fi bugetul pe care ești dispus să îl joci, este bine să te informezi  asupra riscurilor și în legătură cu ponturi pentru jucători la cazino online. Joacă echilibrat, fiind mereu conștient de șanse și doar dacă ai peste 18 ani.

Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc a aprobat acordarea către Betfair International Plc a licenței de organizare a jocurilor de noroc nr. L1160655W000329, valabilă pentru o perioadă de 10 ani din data de 1 Septembrie 2016 până la 31 August 2026

Program Acasa TV
 • Marți
 • 06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  08:00 Indragostiti din interes
  60 min
  09:00 Trei surori
  60 min
  10:00 Cabo, iluzii in Paradis
  120 min
  12:00 Mama vitrega-iubirea schimba tot
  60 min
  13:00 Secretul meu
  135 min
  15:15 Reteta fericirii
  105 min
  17:00 Cabo, iluzii in Paradis
  120 min
  19:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  21:00 Indragostiti din interes
  60 min
  22:00 Trei surori
  60 min
  23:00 Dragoste in alb si negru
  75 min
  00:15 Mama vitrega-iubirea schimba tot
  60 min
  01:15 Iubirea are numele tau
  120 min
  03:15 Indragostiti din interes
  60 min
  04:15 Trei surori
  45 min
  05:00 Dragoste in alb si negru
  60 min
  06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
Modifică setările cookies