(P) Pantofi de damă din piele - cum îi alegem şi cum ne schimbă ţinuta şi starea de spirit?

(P) Pantofi de damă din piele - cum îi alegem şi cum ne schimbă ţinuta şi starea de spirit?
Autor: Raluca Gheorghe Data publicarii: 27 Ianuarie 2021

Cenuşăreasa a devenit prinţesă datorită pantofilor de cleştar, Dorothy a ajuns acasă cu ajutorul pantofilor ei rubinii, iar Marilyn Monroe credea că, dacă o femeie are perechea potrivită de pantofi, ea poate cuceri lumea.

Este clar că pantofii ocupă în viaţa femeilor un loc important, sporindu-le încrederea în sine şi ajutându-le, cu fiecare pas pe care îl fac, să scrie capitole noi în viaţa lor. Aceştia sunt deseori mai mult decât o simplă pereche de pantofi dama piele care accesorizează o ţinută şi au deseori rolul de a schimba în bine starea de spirit şi atitudinea femeii care îi poartă.

Pantofii - un accesoriu pentru o stare de spirit mai bună

În spatele pantofilor de damă există o întreagă echipă de stiliştii care studiază modul în care forma şi înălţimea tocurilor pun în valoare postura şi ţinuta unei femei. Astfel, o pereche de pantofi de damă din piele poate schimba mersul femeii care îi poartă şi, totodată, atitudinea şi starea ei de spirit. De aceea nu mai miră pe nimeni faptul că achiziţionarea unei perechi noi de pantofi este, deseori, pentru femei o formă de terapie.

Pantofii - un accesoriu pentru o ţinută feminină

Chiar dacă pare incomodă, o pereche de pantofi de damă din piele cu toc are darul de a lungi în mod plăcut silueta. Datorită faptului că modifică poziţia corpului, pantofii cu toc tonifică muşchii fesieri şi dau un plus de feminitate ţinutei. Lungimea tocului este extrem de importantă, fiind cea care diferenţiază o apariţie ostentativă de una discretă, delicată şi feminină.

Pantofi cu toc de 10 cm

Indiferent de ţinută, o pereche de pantofi cu toc de 10 cm este ingredientul cheie pentru un plus de sex-appeal. Nu contează dacă femeia poartă o simplă pereche de blugi şi o cămaşă sau un costum format din fustă şi sacou - datorită faptului că se va simţi încrezătoare şi feminină, va putea deschide orice uşă îşi doreşte. Acest tip de pantofi de damă din piele nu este recomandat femeilor cu piciorul gros şi necesită experienţă în mersul pe tocuri.

Pantofi cu toc mai mic de 5 cm

Femeile poartă pantofi şi la serviciu, iar aici au nevoie de ceva care să le asigure confortul pentru mai multe ore. Cu o pereche de pantofi damă piele de la Capricia.ro cu toc de maximum 5 cm, femeile se simt elegante şi frumoase, având o postură discretă, care poate fi abordată cu succes pentru orice ţinută office sau casual. În plus, acesta este genul de pantof care se va potrivi oricărei femei, indiferent de înălţime sau de lăţimea piciorului.

Pantofi fără toc

O pereche de pantofi fără toc nu poate lipsi din dulapul niciunei femei. Aceştia sunt ideali pentru ţinutele mai puţin pretenţioase, confortabile şi tinereşti, în combinaţie cu pantaloni, rochii, fuste lungi sau midi. Este genul de pantof pe care te vei bucura să te poţi baza în excursii urbane, întâlniri cu prietenii sau activităţi cotidiene. Modelele de pantofi de damă din piele, fără toc, ar trebui evitate de femeile minione, pentru că le vor crea senzaţia de picioarele scurte.

Cum să alegi pantofii pentru prima întâlnire?

Bărbaţii sunt foarte receptivi la semnalele pe care le primesc de la o femeie care poarte pantofi cu toc. Studiile au relevat că pantofii cu toc înalt sunt un semnal sexual care va atrage atenţia bărbaţilor, iar vârful pantofului, cu cât va fi mai ascuţit, cu atât va creşte intensitatea şi îndrăzneala acestui mesaj.

Bărbaţii au nevoie de numai câteva secunde pentru a culege aceste informaţii şi a-şi forma o primă impresie. De aceea, doamnelor, este esenţial ca, la prima întâlnire, să fiţi foarte atente la ce tip de pantofi purtaţi!

Program Acasa TV
 • Marți
 • 06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  08:00 Indragostiti din interes
  60 min
  09:00 Trei surori
  60 min
  10:00 Cabo, iluzii in Paradis
  120 min
  12:00 Mama vitrega-iubirea schimba tot
  60 min
  13:00 Secretul meu
  135 min
  15:15 Reteta fericirii
  105 min
  17:00 Cabo, iluzii in Paradis
  120 min
  19:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  21:00 Indragostiti din interes
  60 min
  22:00 Trei surori
  60 min
  23:00 Dragoste in alb si negru
  75 min
  00:15 Mama vitrega-iubirea schimba tot
  60 min
  01:15 Iubirea are numele tau
  120 min
  03:15 Indragostiti din interes
  60 min
  04:15 Trei surori
  45 min
  05:00 Dragoste in alb si negru
  60 min
  06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
Modifică setările cookies