(P) O oră și 30 de minute pentru a obține fișa medicală permis auto în București!

(P) O oră și 30 de minute pentru a obține fișa medicală permis auto în București!
Autor: Raluca Gheorghe Data publicarii: 25 Ianuarie 2021

Stop! Ia o pauză. Timpul tău este neprețuit. Respiră, relaxează-te, încearcă pentru 5 minute să nu te mai gândești la nimic altceva. Concentrează-te doar asupra respirației tale. Sarcinile de la job, drumurile pe care trebuie să le faci, mailurile la care trebuie să răspunzi - toate pot aștepta.

Meriți să ai un moment de liniște. Inspiră și expiră. Lasă gândurile să treacă, precum un fluviu și nu încerca să le oprești. Ai tot timpul din lume, chiar dacă examenul pentru carnetul de șofer se apropie. Ai timp să înveți teoria și să exersezi practic, mai ales că acum poți obține fisa medicala permis auto Bucuresti în doar o oră și 30 de minute. Exact, ai citit bine. Atât de rapid și simplu.

Iată ce trebuie să faci!

Pentru început…

Înainte de toate, pentru ca totul să meargă ca la carte, trebuie să te programezi pentru consultul medical. O poți face chiar acum! Intră pe site-ul www.fisamedicala.info, accesează secțiunea ”Fișe și analize medicale” și selectează opțiunea ”Fișa medicala permis auto”. În josul paginii deschise, vei găsi rubrica de care ai nevoie - ”Solicită o programare”.

Va fi necesar să completezi câmpurile libere cu datele tale personale: nume, adresa de e-mail, număr de telefon și data nașterii. În cazul în care ai o observație sau un mesaj pe care dorești să îl transmiți profesioniștilor de la clinica Standard Med, o poți face tot în această rubrică. Primul pas pentru a obține fișa medicală permis auto în București a fost făcut!

În continuare…

Urmează etapa în care va trebui să te prezinți la sediul clinicii, situat pe bulevardul Carol I, nr. 45, la parter, ap. 5, sector 2, în București. Clădirea se află chiar în centrul orașului, la numai câteva minute de mers pe jos de stația de metrou Piața Universității. Dar, înainte de a te porni de acasă, este foarte important să iei cu tine următoarele documente:

-          Cartea de identitate / buletin;

-          Fișa de școlarizare (pentru obținerea permisului auto);

-          Adeverință de la medicul de familie în care să se menționeze dacă pacientul figurează cu boli cronice în evidența medicului de familie;

-          Scrisoare medicală de la medicul diabetolog în care să fie trecute diagnosticul, tratamentul și recomandarea dacă solicitantul este apt pentru a conduce (în cazul bolnavilor de diabet tip I);

Fără aceste acte, nu vei putea obține fișa medicală permis auto București.

Ultimul pas…

Surprinzător, puțin a fost, puțin a mai rămas! După ce ți-ai făcut programarea, te-ai asigurat că ai toate documentele necesare și te-ai prezentat la sediul clinicii în data și la ora stabilită, urmează consultul medical propriu-zis. Acesta este lipsit de orice fel de durere și durează numai o oră și 30 de minute! Examenul medical cuprinde următoarele zone de interes:

-          Psihiatrie;

-          Medicină internă;

-          Ortopedie;

-          Neurologie;

-          Oftalmologie;

-          ORL;

Și gata! Atât de simplu și rapid este să obții fișa medicală permis auto în București! Dacă ai întrebări sau nelămuriri, poți oricând apela unul dintre numerele de telefon 0722.435.435 sau 0314.053.950. Inspiră, expiră și bucură-te că ai mai reușit să rezolvi, cu pace și liniște, încă o problemă!

Program Acasa TV
 • Marți
 • 06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  08:00 Indragostiti din interes
  60 min
  09:00 Trei surori
  60 min
  10:00 Cabo, iluzii in Paradis
  120 min
  12:00 Mama vitrega-iubirea schimba tot
  60 min
  13:00 Secretul meu
  135 min
  15:15 Reteta fericirii
  105 min
  17:00 Cabo, iluzii in Paradis
  120 min
  19:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  21:00 Indragostiti din interes
  60 min
  22:00 Trei surori
  60 min
  23:00 Dragoste in alb si negru
  75 min
  00:15 Mama vitrega-iubirea schimba tot
  60 min
  01:15 Iubirea are numele tau
  120 min
  03:15 Indragostiti din interes
  60 min
  04:15 Trei surori
  45 min
  05:00 Dragoste in alb si negru
  60 min
  06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
Modifică setările cookies