(P) Atunci când alegi o clinică stomatologică din București, asigură-te că îți oferă aceste beneficii!

(P) Atunci când alegi o clinică stomatologică din București, asigură-te că îți oferă aceste beneficii!
Data publicarii: 14 Decembrie 2020

Orice amintire frumoasă are la bază un zâmbet. Atunci când suntem fericiți, zâmbim, dar dacă dantura nu se află în cea mai bună formă, nu ne putem bucura din plin de momentele speciale din viața noastră.

De aceea, este important să facem vizite regulate la o clinică stomatologică din București cu experiență.  Astfel, ne putem menține dantura frumoasă și sănătoasă! Medicul specialist va descoperi din timp orice afecțiune dentară sau gingivală și o va putea trata ușor și rapid. 

Însă, alegerea unei clinici dentare nu trebuie să fie făcută la întâmplare, deoarece te poți confrunta pe parcurs cu surprize neplăcute. Iată ce beneficii este necesar să îți ofere o clinică stomatologică din București profesionistă:

Tratamente eficiente și durabile

De-a lungul timpului, te poți confrunta cu diverse probleme la nivelul danturii, iar medicii din cadrul unei clinici cu renume vor fi pregătiți să-ți ofere tratamente eficiente și de durată pentru orice tip de afecțiune. Ei vor avea la dispoziție materiale de ultimă generație, cabinete cu dotări ultramoderne și vor deține, bineînțeles, experiența necesară pentru a găsi cel mai bun tratament.

Un mediu cald și primitor

Vizita la o clinica stomatologica Bucuresti trebuie să fie o experiență plăcută. Fie că te prezinți pentru un control de rutină sau te confrunți cu o anumită problemă dentară, este important să ai parte de un tratament eficient și lipsit de durere. Un adevărat specialist va fi atent la nevoile tale și va crea un mediu primitor, în care te vei întoarce cu drag. 

Mai mult decât atât, la un cabinet cu renume te vei bucura de transparență. Medicul îți va explica ce probleme necesită rezolvare și care sunt soluțiile de tratament la care poți apela. Astfel, vei putea lua cea mai bună decizie cu privire la sănătatea danturii tale!

Satisfacție

Atunci când beneficiezi de un tratament eficient, fără durere, ești mulțumit de rezultat. Investiția în dantură trebuie să fie de durată, așa că este foarte important să te bucuri de satisfacție la finalul tratamentului stomatologic.

Un medic cu experiență îți va oferi toate informațiile necesare și va ține cont de feedback-ul tău din timpul procedurilor, pentru ca tu să fii 100% mulțumit!

Siguranță

Tratamentele și activitățile din cadrul unei clinici dentare trebuie să se desfășoare în siguranță. De aceea, este esențial să alegi o clinică stomatologică din București care să sterilizeze corespunzător instrumentarul și materialele folosite și să dezinfecteze aparatele și suprafețele. 

Alege o clinică cu prestigiu și vei avea siguranța că aparatura de sterilizare respectă cele mai înalte standarde impuse la nivelul Uniunii Europene!

Mai multe metode de plată

Procedurile stomatologice complexe presupun și costuri mai mari, dar lipsa banilor nu ar trebui să te împiedice să beneficiezi de tratamente la cele mai înalte standarde. De aceea, o clinică stomatologică din București cu experiență îți va oferi nu numai posibilitatea de a plăti cash sau cu cardul tratamentele efectuate, ci și de a le achita în rate. 

De exemplu, dacă vei alege dentalexcellence.ro, vei putea plăti contravaloarea procedurilor stomatologice în rate lunare cu ajutorul cardurilor Star BT, Optimo Card sau Card Avantaj. În plus, în cazul în care planul de tratament de care ai nevoie este mare, poți alege o finanțare pe o perioadă de până la 5 ani. Vei beneficia de sprijinul unui consultant financiar care te va ajuta să alegi cea mai bună metodă de finanțare pentru tine!

Program Acasa TV
 • Marți
 • 06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  08:00 Indragostiti din interes
  60 min
  09:00 Trei surori
  60 min
  10:00 Cabo, iluzii in Paradis
  120 min
  12:00 Mama vitrega-iubirea schimba tot
  60 min
  13:00 Secretul meu
  135 min
  15:15 Reteta fericirii
  105 min
  17:00 Cabo, iluzii in Paradis
  120 min
  19:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  21:00 Indragostiti din interes
  60 min
  22:00 Trei surori
  60 min
  23:00 Dragoste in alb si negru
  75 min
  00:15 Mama vitrega-iubirea schimba tot
  60 min
  01:15 Iubirea are numele tau
  120 min
  03:15 Indragostiti din interes
  60 min
  04:15 Trei surori
  45 min
  05:00 Dragoste in alb si negru
  60 min
  06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
Modifică setările cookies