(P) Ai încercat programarea online la un salon de hair and beauty? Descoperă Stailer! 

(P) Ai încercat programarea online la un salon de hair and beauty? Descoperă Stailer!
Autor: Raluca Gheorghe Data publicarii: 16 Februarie 2022

Să mergi la salon este răsfățul de care te bucuri din când în când. Ai programări la cosmetică lună de lună și uneori apar și evenimente care impun coafură și make-up pentru care vei căuta serviciile profesionale în saloanele de hair and beauty. Iar Stailer te ajută să găsești un loc liber la salon mai repede decât ai crede. 

Online-ul este de multă vreme portalul către rapiditate și eficiență în mai toate task-urile pe care le facem zilnic. Știm deja, mulți dintre noi folosim internetul la orice pas pentru programări diverse, pentru shopping sau plata facturilor. Iar acum este la fel de ușor și să ne programăm la saloanele de hair and beauty tot online. Nu oricum, ci prin Stailer, o platforma programari online și o aplicație dedicată. 

Cu și despre Stailer - descoperă avantajele tale 

Pe principiul nu te poți aștepta la aceleași rezultate, dacă tu faci mereu același lucru, este timpul pentru o schimbare. De obicei, pentru o programare la un salon trebuia să suni, să depinzi de programul unei recepționere, să accepți un compromis, căci un loc liber la salon nu era mereu când tu voiai, ci când stilistul sau cosmeticiana aveau liber în program. În plus, de obicei sunai la același salon și o eventuală schimbare venea la pachet cu emoții și teama de necunoscut. Și în plus cu mult timp pierdut până găseai un număr de contact al unui salon. 

Uită de toate acestea. Caută mai ușor prin Stailer. Accesezi pagina și chiar dacă ai sau nu un cont înregistrat aici poți căuta imediat serviciile de hair and beauty ale saloanelor din diverse orașe. Setezi data și ora sau doar serviciul dorit și filtrul îți arată imediat ce opțiuni corespund cu preferințele tale. Iar mai apoi, din lista afișată alege pur și simplu ce salon consideri că este cel potrivit ție. Sau mai simplu de atât, instaleaza si aplicatia Stailer

În mod cert oricine a încercat varianta Stailer știe deja că prin această metodă salvează timp și energie. Din topul avantajelor se numără și:

Programări efectuate oricând 

Poți fi în pauza de masă, poate fi târziu în noapte când îți amintești că ai nevoie de o programare. Accesezi stailer.ro sau aplicația și în câteva minute totul este gata. Ai confirmarea pe loc! 

Acces gratuit 

Stailer înseamnă, de asemenea, acces gratuit. Te poți programa ori de câte ori dorești, poți reveni, poți anula o programare sau poți alege o altă dată. Indiferent de câte accesări faci, aici totul este gratuit. 

Transparență totală 

Indiferent cum folosești Stailer, fie din browser, fie din aplicație, transparența cu care îți sunt afișate serviciile te va mulțumi. Știi dinainte ce reputație are un salon, ce prețuri practică, unde anume este locația, fotografii din interior sau cam cât ar dura un serviciu. 

Aplicația Stailer 

Oricine poate instala aplicația Stailer. Poate fi descărcată din App Store, App Gallery sau Magazin Play. Aplicația oferă și ceva funcționalități în plus și anume pot fi setate și remindere pentru programări. 

Ai încercat? 

Contact: support@stailer.ro 

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Casa, super-casa: la extrem
  180 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 Gradina cu iubire
  120 min
  12:00 Betty in New York
  180 min
  15:00 Cununa de lacrimi - povestea continua
  300 min
  20:00 Inima de tigan
  90 min
  21:30 Stirea zilei: te iubesc!
  120 min
  23:30 Vlad
  60 min
  00:30 Betty in New York
  165 min
  03:15 Stirea zilei: te iubesc!
  90 min
  04:45 Ce se intampla, doctore?
  15 min
  05:00 Vlad
  60 min
  06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
Modifică setările cookies