O concurentă Mâncare pe care s-a simțit neglijată de gazdă: ‘Apreciam dacă te străduiai și pentru noi’

O concurentă Mâncare pe care s-a simțit neglijată de gazdă: lsquo;Apreciam dacă te străduiai și pentru noi rsquo;
Citeste mai mult despre: concurent Mancare pe care, Mancare pe care
Autor: Dan Brumar Data publicarii: 15 Octombrie 2022

Competiția Mâncare pe care de săptămâna aceasta s-a încheiat. În fiecare seară, de luni până vineri, de la ora 20:00, Acasă, Beatrice, Andreea, Oana, Anca și Mihai s-au luptat pentru titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”. Andreea și Mihai au reușit să strângă 64 de puncte și au împărțit premiul de 5.000 de lei. 

Andreea a ales să își servească invitații cu rulouri mini-pizza, musaca, gofre cu ciocolată, înghețată și fructe. Concurenții au avut parte de sentimente contradictorii în ceea ce privește meniul gazdei. 

Am simțit că îi pasă de alegerea mea și că o respectă. Strădania ei chiar m-a impresionat”, a povestit Anca mișcată de faptul că Andreea a servit-o cu preparate vegane, în timp ce Beatrice s-a declarat revoltată de mâncarea gustată: „Apreciez, Andreea, că te-ai străduit pentru Anca, dar apreciam și mai tare dacă te străduiai și pentru noi”. 

Mihai a optat pentru un meniu specific Italiei, compus din arancini, spaghete cu fistic și cannoli. Părerile au fost, din nou, împărțite. Primul fel de mâncare a fost aspru jurizat: „Am avut un șoc la aperitiv, a fost foarte sărat”, „Am mâncat mai mult din complezență pentru că era sub orice critică de sărat. Nu-l puteai mânca”, în timp ce felul principal s-a dovedit a fi un succes: „Pastele mi-au plăcut foarte mult, am mâncat tot din farfurie”, „Mi-a plăcut finețea. Mi s-a părut un preparat interesant și prețios” au fost câteva dintre părerile exprimate de oaspeți. 

Surprizele celor doi câștigători au fost asemănătoare deoarece amândoi au optat pentru un joc de societate. În timp ce Andreea a ales un joc sub forma unei aplicații pe telefon și la baza căruia stătea mima, Mihai și-a invitat oaspeții la un joc de cărți bazat pe atenție distributivă: „A fost o surpriză plăcută!”, „Jocul a fost genial, ne-a energizat pe toți”, au declarat doi dintre concurenți.

În ciuda faptului că au împărțit premiul în bani, câștigătorii s-au bucurat nespus de finalitatea concursului: „Oltenii sunt pe primul loc!”, au strigat aceștia în cor. 

Luni se dă startul unei noi săptămâni de competiție Mâncare pe care. Nu ratați o nouă serie de cine delicioase, surprize neașteptate și concurenți gata să demonstreze că ei sunt gazda perfectă, de luni până vineri, începând cu ora 20:00, Acasă. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Casa, super-casa
  165 min
  08:45 Lectii de viata
  75 min
  10:00 Jumatati perfecte
  105 min
  11:45 Betty in New York
  195 min
  15:00 Cununa de lacrimi - povestea continua
  300 min
  20:00 Inima de tigan
  90 min
  21:30 Inimi vanilate
  120 min
  23:30 Vlad
  60 min
  00:30 Betty in New York
  165 min
  03:15 Inimi vanilate
  90 min
  04:45 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  05:15 Vlad
  45 min
  06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
Modifică setările cookies